Він вам не смартфон: Huawei хвалиться, що Mate 10 буде працювати як людський мозок


Опубликованно 13.11.2017 01:52

Він вам не смартфон: Huawei хвалиться, що Mate 10 буде працювати як людський мозок

У соцмережі Weibo з'явився новий рекламний ролик Mate 10, в якому компанія Huawei розповідає про чіпі з штучним інтелектом і його можливості.

У соцмережі Weibo з'явився новий рекламний ролик Mate 10, в якому компанія Huawei розповідає про чіпі з штучним інтелектом і його можливості. Лейтмотив ролика — це не просто смартфон, а інтелектуальна машина.

Huawei Mate 10 здатний вчитися, думати і бачити як люди, а принципи роботи смартфона перегукуються з принципами роботи людського мозку. Хоча нічого конкретного в ролику не кажуть, раніше в мережі проскакувала інформація про те, що смартфон буде вивчати звички власника і підлаштовуватися під них, розуміти користувача, розпізнавати мову і об'єкти в режимі реального часу. І ніби як там буде біометричний сканер особи, але «краще, ніж у Apple». Все завдяки новому процесору Kirin 970 з ІІ.

Буде це прорив або просто казки маркетологів ми дізнаємося вже 16 жовтня на презентації в Мюнхені.

Для тих, хто хоче знати більше: Флагмани Huawei Mate 10 і Mate 10 Lite представлять в жовтні Флагман Huawei Mate 10 отримає процесор Kirin 970 Huawei представила процесор майбутнього Kirin 970 з штучним інтелектом Розкриті характеристики флагманського процесору HiSilicon Kirin 970 Huawei глумиться над Apple і обіцяє показати «справжній ІІ»



Категория: Hi-Tech