Може в Канаду після виходу Великобританії з ЄС торгових переговорів


Опубликованно 13.11.2017 13:52

Може в Канаду після виходу Великобританії з ЄС торгових переговорів

Агентство Reuters

Прем'єр-міністр Тереза Мей з-за поїздки в Канаду, щоб обговорити плани на пост-вихід Великобританії інтернет-торгівля.

Вона сказала, що двох країн провели "спільні цінності" напередодні зустрічі прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо.

Місіс може також очікується підвищення торгових спорів, які можуть загрожувати аерокосмічної робочих місць в Північній Ірландії.

Вона раніше лобіював президент США Дональд Трамп скандал з участю канадська фірма Bombardier, яка налічує 4500 чоловік в Белфасті, і "Боїнг".

Боїнг скаржився передбачуваних антиконкурентні практики у продажу негативної динаміки з боку секторів компанії Bombardier - бомбардир і може понести істотні фінансові санкції, якщо торгівля влада нас знайти проти нього. Pm і Трюдо, щоб обговорити бомбардир поспіль Саймон Джек: Бомбардьє в CrossFire

Візит пані травні напередодні угоди між Канадою і ЄС, всеосяжне економічне і торгове Угоду (Угоди), які набирають чинності з 21 вересня.

Прем'єр сподівається використати Угоди як модель для двосторонньої торговельної угоди прі Великобританії виключено на підставі Угоди після виходу Великобританії.

Відповідно до угоди ЄС-Канада, який зайняв сім років, щоб домовитися, Канада погодилася виключити на 98% імпортних мит.

Місіс Мей і містер Трюдо, як очікується, створити нову спільну робочу групу, щоб підготувати основу для окремої угоди. 'Загальні цінності'

У відповідності з правилами членства в ЄС, Великобританії заборонено здійснювати вільний зовнішньоторговельний договір, поки він не піде, так замість цього створити робочі групи за кордоном, у тому числі в Японії, США та Австралії.

Напередодні свого візиту пані Мей сказав: "Коли ми збираємося разом і працюємо як одна на проект наші спільні цінності на світовій арені, ми формуємо потужний Союз.

"Мій сьогоднішній візит в Канаду не тільки про визнання, що наше минуле, але і дивимося вперед до нашого світлого майбутнього".

Вона вказала на "довга спільна історія" між двома країнами, додавши: "разом ми святкуємо наш спільний монархії, і тісні узи сім'ї та дружби."

Великобританія-Канада двосторонніх торговельних відносин вважається коштував $ 15.2 млрд. у рік, у той час як Великобританія є другим за величиною місцем для канадських інвестицій за кордоном, з ?1,75 млрд інвестували в країні з березня.



Категория: Финансы