Трудового права, зобов'язується скоротити заборгованість по кредитній карті


Опубликованно 14.11.2017 05:00

Трудового права, зобов'язується скоротити заборгованість по кредитній карті

ПА

Законодавство обмежує суму відсотків, яка може бути знята з кредитної картки боргів, обіцяної партії праці.

Відповідно до змін, ніхто не буде платити більш високі відсотки, ніж вони були спочатку запозичені.

Тіньовий канцлер Джон Макдоннелл каже, що більше ніж три мільйони осіб "пастці" заборгованість по кредитній карті.

Він представить плановані зміни в законодавстві у своєму виступі на конференції лейбористів в Брайтоні.

Говорить про працю змін буде працювати аналогічно заходів на виплати платні кредити, які вступили в силу в 2015 році.

Управління з фінансового регулювання і закликав до нових заходів з надання допомоги людям у "постійні борги" в результаті кредитні карти. Процентної кредитною карткою може бути скасований для довгострокових боргових Борговим навантаженням спрямовані на кредитних карт фірм Праці запропонувати деякі жінки більш ранню пенсію Гнів на конференції трудового вихід Великобританії голосувати

Регулятор каже, що більше трьох мільйонів людей в постійні борги, які він визначає як заплативши більше інтересу і зарядів, ніж погасили їх запозичення протягом 18-місячного періоду.

Сказав його праці "загальна вартість шапочка" допоможе "подолання стійких боргову спіраль", стверджуючи, що зростання заборгованості споживачів стає "небезпечним для нашої економіки".Недобросовісні кредитори

Виступаючи перед учасниками конгресу в Брайтоні, містер Макдоннелл скаже: "управлінням з фінансових поведінки виступає за дії, які повинні бути прийняті на заборгованість по кредитній карті станом на день виплати платні кредити.

"Я закликаю уряд діяти зараз застосовуються ті ж правила на виплати платні кредити борг по кредитній карті.

"Це означає, що ніхто ніколи не буде платити більш високі відсотки, ніж їх первинний кредит.

"Якщо Торі відмовляються діяти, я можу оголосити сьогодні, що таке лейбористський уряд буде вносити зміни в закон."

Фінансів Великобританії, яку представляє у фінансово-банківському секторі, заявила, що вона готова відповідального кредитування і те, що споживчий кредит має важливе значення для економічного зростання.

Він додав, що "останнє, що промисловість хоче бачити тих, хто найбільш вразливий штовхають до оскаженілі і нерегульованого кредиторів".

Коли АРК закликав до дій в квітні, Великобританії, карти, Асоціації, яка представляє собою велику кредитну картку провайдерів, сказав, що промисловість була "прагне допомогти меншину утримувачів карт, які не використовують кредитні картки таким чином, що в їх інтересах".

Консерватори сказав, що вже вживаються заходи по забороні "плагіат кредитної карти" і домогтися того, щоб допомогти компанії клієнтам погашення заборгованості.Квартал і місяць поспіль

В перший день робочого конференції, позицією партії про вихід Великобританії з ЄС потрапив під контроль як лідер Джеремі Корбін стикається з закликами, щоб зберегти Великобританії в ЄС єдиного ринку, а деякі депутати висловили невдоволення, так як немає клопотання про вихід Великобританії були відібрані для обговорення на підлогу.

Секретар вихід Великобританії кейр о Starmer будуть виступати в актовому залі в понеділок, коли очікується, що він говорив, що цей підхід Торі до переговорів про вихід з Європейського Союзу показує "пост-імперським маячнею" партії Терези Мей.

Замість цього, він буде обіцяти "демократично законної та економічно розумний" підхід.



Категория: Финансы