Банк Англії встановлює правила порятунку банків


Опубликованно 14.11.2017 05:00

Банк Англії встановлює правила порятунку банків

Банк Англії опублікував свій останній "фіолетової книзі", відповідно до якої банки повинні готуватися до кризи.

Книга зближує його погляди на регулювання, в тому числі, які суми банки повинні відкладати і в якій формі він повинен бути структурований.

Його мета-захистити платників податків від вартості великого краху банку.

Це 10 років з моменту початку кредитної кризи, який бачив, як уряди витрачають мільярди підпираючи великих банків, у тому числі у Великобританії lloyds і RBS.

Нові правила встановлені, щоб прибути на місце у 2022 році.

Вони призначені, щоб переконатися, що навіть найбільші банки - ті, які вважаються "занадто великими, щоб збанкрутувати" - може розглядатися без того, щоб платники податків несуть на собі тягар захисту іншої частини системи.Недобір

Нові Мінімальні вимоги щодо власних коштів та право вимоги (MREL), маю на увазі гігантські іноземні банки, такі як JP Morgan і Дойче Банк, необхідно створити особливі внутрішнього боргу, що буде означати кредиторів бути "під заставу" а не урядам, які потребують взяти їх на поруки.

Застава-означає, що кредитори банку будуть нести частину тягаря, маючи частина боргу вони підлягають списанню, як сталося з тими, хто нахилився до Греції.

Власні банки Великобританії мають дефіцит у сумі вони повинні бути покладені в ?116 млрд, повідомив Банк. Вони до 2022 року збільшити ці кошти.

Банк заявив, що почне публікувати інформацію про те, як далеко уздовж берега були в їх зусиллях, починаючи в 2019 році.

Сер Джон Канліфф, заступник губернатора з фінансової стабільності в банку, сказав: "Це 10 років з моменту початку фінансової кризи. Як і багато інші країни в той час, Великобританія не має режиму роботи з банками, які не вдалося.

"Зіткнувшись з потенційно катастрофічними наслідками, уряду, Великобританії включала в себе, вважала, що у них немає вибору, але, щоб врятувати банки. Резолюція спрямована на те, щоб змінити це. Він забезпечує банкам може бути дозволено не впорядкованим чином. Як і при будь-який інший бізнес зазнає невдачі, збитки від банкрутства банків ляже на акціонерів та інвесторів".

Фіолетовий книга, яка оновлює процесу, розпочатого банком у 2014 році включає в себе інфографіку, в якій викладається в ясних картинках, як банківська захист буде удар, якщо сталася криза.



Категория: Финансы