Реальні фото Xiaomi Redmi 5 (Plus) з екраном 18:9


Опубликованно 14.11.2017 09:26

Реальні фото Xiaomi Redmi 5 (Plus) з екраном 18:9

Xiaomi вже представила оновлення свого самого доступного смартфона — Redmi 5A, а найближчим часом очікується анонс Redmi 5 і Redmi 5 Plus. Напередодні фотографії однієї з новинок з'явилися на сайті китайського регулятора TENAA, і тут є на що подивитися.

Xiaomi вже представила оновлення свого самого доступного смартфона — Redmi 5A, а найближчим часом очікується анонс Redmi 5 і Redmi 5 Plus. Напередодні фотографії однієї з новинок з'явилися на сайті китайського регулятора TENAA, і тут є на що подивитися. Бюджетники тренд підхоплюють

Xiaomi Redmi 5 і Redmi 5 Plus отримали індекси MET7 і MEE7 (в такому порядку або зворотному — невідомо). На знімках показана версія MET7 з витягнутим екраном за останньою модою, хоча рамки могли б бути і трохи менше. З фронтальної панелі зникли сенсорні кнопки, а сканер відбитків пальців розташувався ззаду. Спинка апарату металева, з пластиковими вставками зверху і знизу.

В базі TENAA поки немає інформації про характеристики апарату. Чутки приписують Plus-версії 5.7-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1440x720 пікселів, процесор Snapdragon 450, 3/4 ГБ оперативної і 16/32 ГБ вбудованої пам'яті, подвійну основну камеру на 16+5 МП і фронтальна 12-мегапіксельний модуль. Або інсайдери помилилися в прогнозах, або нам показали стандартний Xiaomi Redmi 5 із звичайною камерою. Коли чекати?

Передбачається, що Xiaomi представить бюджетники Redmi 5 і Redmi 5 Plus до китайського Дня холостяка, який відзначають 11 листопада. Це час масштабних розпродажів у місцевих магазинах.

Оскільки Xiaomi розраховує побити свій рекорд і продати більше 90 мільйонів смартфонів в 2017 році, кращого моменту для запуску нових моделей не придумаєш. Ціна смартфонів може починатися з $150. Найближчий конкурент Honor 7x обійдеться на третину дорожче.

Джерело: MyDrivers.com



Категория: Hi-Tech