Рендери Nokia 9: «безрамковий» флагман 2017 року


Опубликованно 14.11.2017 09:26

Рендери Nokia 9: «безрамковий» флагман 2017 року

Що може бути спільного між Nokia 8 і новим iPhone 8? У обох апаратів є старший брат з екраном «від краю до краю», який перетягне на себе всю увагу. У лінійці фінського бренду їм стане флагманський Nokia 9, причому інсайдери вже опублікували рендери майбутнього смартфона.

Що може бути спільного між Nokia 8 і новим iPhone 8? У обох апаратів є старший брат з екраном «від краю до краю», який перетягне на себе всю увагу. У лінійці фінського бренду їм стане флагманський Nokia 9, причому інсайдери вже опублікували рендери майбутнього смартфона. Що показали?

Зображення створені на основі чуток, тому можуть не точно відображати дизайн пристрою. За попередніми даними, вигнутий дисплей з діагоналлю близько 5.7 дюймів має дозвіл 2560x1440 пікселів і звичне співвідношення сторін 16:9, хоча «безрамочные» апарати зазвичай оснащуються більш витягнутими панелями. Nokia 9 приписують топовий чіпсет Qualcomm Snapdragon 835, 6 або навіть 8 гігабайт оперативної пам'яті, 128 гб вбудованої і сканер райдужної оболонки ока. Можливо, корпус захищений від води й пилу за стандартом IP68. Під основний подвійною камерою на задній панелі розташувався сканер відбитків пальців. Джерело також не впевнений, чи залишать логотип на фронтальній панелі. Коли чекати?

На екрані Nokia 9 показана дата 5 жовтня 2017 року, її ми бачили і на прес-фото бюджетника Nokia 2. Можливо, HMD Global готується до великої презентації, на якій будуть представлені обидві новинки. Якщо це дійсно так, найближчим часом компанія офіційно анонсує захід.

Джерело: Baidu Для тих, хто хоче знати більше: В Європі вийде Nokia 8 c 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ внутрішньої пам'яті IFA 2017: Nokia 8 живцем. Пацієнт живий? Nokia 8: флагман з подвійною камерою, оптикою ZEISS і Nokia OZO



Категория: Hi-Tech