Безрамковий Xiaomi Mi 6C вийде в грудні


Опубликованно 15.11.2017 06:01

Безрамковий Xiaomi Mi 6C вийде в грудні

Пару тижнів тому ми писали про першому фото і ключові особливості неанонсированного смартфона Xiaomi Mi6C. Тепер же в Мережі з'явилася інформація про дату виходу і приблизної вартості.

Пару тижнів тому ми писали про першому фото і ключові особливості неанонсированного смартфона Xiaomi Mi6C. Тепер же в Мережі з'явилася інформація про дату виходу і приблизної вартості. Ще один безрамочник

За новими чутками, Xiaomi Mi6C отримає безрамковий дисплей на 5,65 дюймів із співвідношенням сторін 18:9, рідний 8-ядерний чіп Xiaomi Surge S2 модну зараз подвійну основну камеру. Є думка, що смартфон вийде під назвою Xiaomi Mi 6X. Також судячи за свіжими даними, безрамковий апарат Xiaomi представлять не в лютому 2018 року, як говорили раніше, а вже в грудні цього року, відразу ж після анонсу Xiaomi Redmi 5, Redmi 5 Plus і Redmi Note 5. Очікувана вартість новинки — 400 доларів США.

Чого чекати

У Xiaomi вже є серія безрамкових смартфонів Mi Mix. Ці апарати вийшли одними з перших на хвилі інтересу до безрамковий апаратів і зуміли не тільки показати себе, але і запам'ятатися. Тепер же, вихід чергового безрамочника не дасть нам нічого нового і не приверне належну увагу. В цьому випадку інтерес викликає процесор Xiaomi Surge S2, але з таким же успіхом, його могли встановити в будь-який інший апарат компанії.

Джерело: Mydrivers



Категория: Hi-Tech