У Китаї почали продавати маски для захисту обличчя власників iPhone X


Опубликованно 16.11.2017 18:41

У Китаї почали продавати маски для захисту обличчя власників iPhone X

Глюк системи Face ID під час презентації дорого обійшовся Apple. Не дивлячись на сумнівний характер більшості звинувачень, експерти і покупці не довіряють новій системі розпізнавання осіб від Apple.

Глюк системи Face ID під час презентації дорого обійшовся Apple. Не дивлячись на сумнівний характер більшості звинувачень, експерти і покупці не довіряють новій системі розпізнавання осіб від Apple. В результаті на китайських торгових майданчиках Aliexpress і TaoBao з'явився самий безглуздий «милиця» в історії гаджетів Apple — захисна маска для сну.

Як пише The Verge, за задумом авторів, маска повинна захистити власника iPhone X від дружини, злодія, копа і будь-якого іншого, хто захоче просканувати ваше обличчя під час сну. І плювати, що Face ID не працює, якщо закрити очі. При цьому продавці навіть не приховують, що за супергаджетом ховається самі звичайні балаклави і маски для сну. Цікаво, а маски Гая Фокса і улюблені кіношними грабіжниками колготки теж подорожчають?

 

 

 

   

Джерело: The Verge Для тих, хто хоче знати більше: Чому критика Face ID не варта виїденого яйця Apple: система Face ID на презентації спрацювала саме так, як і повинна була Нові iPhone не вразив інвесторів



Категория: Hi-Tech