Вартості іпотечних кредитів почне рости


Опубликованно 17.11.2017 07:00

Вартості іпотечних кредитів почне рости

Гетті Зображень

Вартість отримання іпотека фіксований курс почав зростати, хоча Банк Англії зберіг базову ставку на рекордно низькому рівні.

У Barclays і natwest став останнім кредитори, щоб збільшити вартість деяких з їх фіксованою процентною ставкою кошти.

Щонайменше дев'ять інших банках або будівельних товариствах також підвищили свої тарифи в останні кілька тижнів.

Хтось із типового іпотека ?125,000 зараз можна заплатити близько ?130 в рік більше, в результаті зміни. Як підвищення ставки на 0,25% вплине на мене? Карні очікує підвищення ставки найближчим часом

"Ставки за іпотечними кредитами виглядають, як ніби вони обертаючись від рекордних мінімумів, що позичальники користуються", - сказав Девід метрів, доцент, директор Лондонської та іпотеки країни.

Але ніхто на фіксованій ставці побачите ніяких змін, поки їх поточна операція закінчується.Додаткові ?11 в місяць

У п'ятницю, Barclays збільшив вартість свого дворічного виправлення на 0,2% процентних пункту. Виплати на два роки на 60% суми кредиту до вартості підуть вгору з 1,09% до 1,29%.

Того, хто хоче на два роки з фіксованою процентною ставкою іпотека від Barclays, і позиками ?125,000, будуть платити додаткові $ 11.48 місяць, за даними Лондонської та іпотеки країни.

Натвест збільшує процентну ставку на одну з п'яти-рік виправлення на 0,9% процентних пункту, але як правило на 0,16% очок на двох років.

Інші кредитори, які збільшили тарифи включають в країні, ЦБ, Галіфакс і Сантандер.

Близько чотирьох мільйонів чоловік мають фіксованою процентною ставкою. Не стирчати'

Причина збільшення полягає в тому, що кредитори змушені платити більше, щоб отримати доступ до коштів, вони повинні видавати домовласникам.

Хоча базові ставки самі не пройшли, так званих "свопів" зросли в останні тижні.

Ці фінансові інструменти використовуються для кредиторів, які відображають очікування того, що базові ставки підуть вгору найближчим часом.

Банк Англії вже припустив, що ставки будуть рости "у щодо близькому майбутньому". Деякі експерти вважають, що вже в наступному місяці.

"Ми вносимо зміни в нашу іпотечні ставки, які включають ряд збільшує швидкість на наших житлових угод", - заявив Марк Вільямс, глава відділу продажів в Натвест.

"Свопи виникли останнім часом, на очікуваннях того, що процентні ставки почнуть зростати у найближчому майбутньому, що призвело до збільшення вартості фондування".

Девід метрів рекомендується всім, хто хоче брати іпотеку "не шлятися", так як ставки, ймовірно, зросте.



Категория: Финансы