Час для дій, квартал і місяць, кажуть, підприємства


Опубликованно 18.11.2017 10:52

Час для дій, квартал і місяць, кажуть, підприємства

КК бізнес груп закликали на прогрес у переговорах вихід Великобританії з ЄС після того, як прем'єр-міністр Тереза Мей внесені пропозиції про фінансування ЄС та прав громадян.

Місіс може також запропонував перехідний період близько двох років, протягом яких торгівля повинна продовжуватися на поточних умовах.

КБР і інших бізнес-структурах сказав, що переговорники зараз необхідно терміново переходити на переговорах про торгівлю і перехід.

Але кілька залишити служаки були розчаровані про подальших затримок, назвавши такий перехід "тягне".

Прем'єр-міністр сподівається, що її пропозиції, зроблені в ході виступу у Флоренції, розблокує переговори квартал і місяць. Тримайте торгівля ЄС як до 2021 року - Травень Перевірка реальності: декодування промови прем'єр-міністра Керівництво до переговорів вихід Великобританії з ЄС

Керолін Фейрберн, генеральний директор Конфедерації британської промисловості, сказав: "мова прем'єр-міністра задають позитивний тон і тепер нам необхідно керівництво з обох сторін, щоб включити пропозиції та принципи в прийнятті рішень і дій".

Вона сказала, що "відчутний прогрес повинен бути зроблений на наступному тижні", коли обидві сторони продовжують переговори.

Гетті Зображень

КБР, поряд з торгівлею органами для аерокосмічної та фінансових послуг, вітала місіс Мей метою збереження торгових термінів до 2021 року.

Але британських торгових палат (bcc) і сказав, що багато підприємств хотіли більше перехід не менше трьох років.

Пріоритети для бізнесу "отримують торгові переговори рухаються", - сказав Адам Маршалл, голова БЦК.

"У світі бізнесу, прем'єр Флоренція мови будуть судити не по риториці або доставка, але від того що вона починає вийти з глухого кута, який залишив компанії у Великобританії, Європі і в усьому світі підрахунок вартості невизначеності", - сказав він. 'Тонкий на деталь'

Але вихід Великобританії з ЄС-підтримка підприємців та економістів сказав, що Великобританія повинна бути готова покинути ЄС без проміжних домовленостей, відомий як "ніякої угоди" сценарій.

Професор Патрік Minford, голова економістів для вільної торгівлі, заявив: "Ми вкрай розчаровані тим, що прем'єр-міністр РФ, схоже, прагне до смутний перехідний період близько двох років на цій ранній стадії переговорів".

Економіка Великобританії може отримати користь з глобальної вільної торгівлі і повної конкуренції після виходу Великобританії з ЄС, сказав він.

Залишити активіст і бізнесмен Крістофер Нипере сказали вихід Великобританії з ЄС мова Терези Мей був "тонкий нюанс".

Керуючий директор виробника жіночого одягу Девід Нипера, каже: "те, що ми всі чекаємо її бачення торгової угоди. Ми нічого не бачив, і я був трохи розчарований."

Він розповів Бі-бі-сі, що подальша затримка у досягненні інтернет був просто "тягне", додавши: "насправді це більше невизначеності".

Головний дипломат ЄС за вихід Великобританії з ЄС Мішель Барньє, описаних мови місіс Мей як "конструктивною" і заявив прем'єр-міністр продемонстрував "бажання рухатися вперед".



Категория: Финансы