Xiaomi Redmi Note 5A Prime чи Plus помічений в FCC


Опубликованно 19.11.2017 04:39

Xiaomi Redmi Note 5A Prime чи Plus помічений в FCC

Смартфон компанії Xiaomi з індексом MDG6S отримав сертифікат американського регулятора FCC. За чутками, під цим номером ховається неанонсований апарат Redmi Note 5 або Redmi Note 5A Prime (Plus). До того ж у Мережу потрапили перші фото невідомого пристрою.

Смартфон компанії Xiaomi з індексом MDG6S отримав сертифікат американського регулятора FCC. За чутками, під цим номером ховається неанонсований апарат Redmi Note 5 або Redmi Note 5A Prime (Plus). До того ж у Мережу потрапили перші фото невідомого пристрою. Що розповіли

Якщо апарат забезпечили сертифікатом FCC, значить він вийде на ринок за межами Китаю. А на користь того, що ця новинка належить до серії Redmi Note, каже немаленька довжина металевого корпусу, рівна 15 див. Серед інших помічених на фото особливості числяться стандартний 3,5-мм аудіороз'єм, ІЧ-порт, дактилоскопічний датчик на задній кришці і одинарна камера з LED-спалахом. Якщо дивитися на гаджет спереду, в наявності велика схожість з недавно представленим смартфон Xiaomi Redmi Note 5A. Виходячи з цього висуваються припущення, що перед нами модел Redmi Note 5A Prime чи Plus.

 

 

    Що відомо

Що стосується Redmi Note 5, то з більш раннім витокам відомо, що смартфон отримає 5,5-дюймовий Full HD-екран, процесори MediaTek Helio P25 або Snapdragon 660, 3 або 4 гігабайти оперативної і 32 або 64 гігабайти вбудованої пам'яті. Основна камера повинна мати здвоєний модуль.

Джерело: FCC Для тих, хто хоче знати більше: Анонс Xiaomi Redmi Note 5A Фаблет Xiaomi Redmi Note 5A вийде в трьох варіантах Китайці показали бюджетник Xiaomi Redmi 5A Рендери Xiaomi Redmi Note 5 на основі чуток



Категория: Hi-Tech