Razer офіційно представила геймерський смартфон Razer Phone


Опубликованно 19.11.2017 20:13

Razer офіційно представила геймерський смартфон Razer Phone

Відома з ігрових аксесуарів компанія Razer анонсувала свій перший смартфон Razer Phone.

Відома з ігрових аксесуарів компанія Razer анонсувала свій перший смартфон Razer Phone. Що всередині

Апарат для геймерів забезпечили 5,7-дюймовим екраном Sharp IGZO з роздільною здатністю 2560?1440 і частотою оновлення 120 Гц. За продуктивність новинки відповідає флагманський процесор Snapdragon 835, 8 гігабайт оперативної і 64 гігабайти вбудованої пам'яті. Основна подвійна камера, оснащена модулями на 12 Мп з діафрагмами f / 1.8 і f / 2.6. Перша призначена для ширококутних фотографій, друга для телефото зйомки. Серед фішок виділяються система відводу тепла через рамки смартфона, що дозволяє грати в самі круті ігри довгий час і не перегрівати пристрій. Razer Phone також отримав якісний звук з широкими вбудованими динаміками Dolby Atmos і фірмове програма Game Booster. З його допомогою звільняти ресурси апарату для ігор, налаштовувати їх дозвіл і робити ще безліч надбудов системи для комфортного геймінгу. А ось стандартний 3,5-мм аудивход не завезли. Зате в комплекті є перехідник на USB Type-C за сертифікатом THX, який повинен видавати найчистіший 24-бітний звук. За час роботи відповідає акумулятор на 4000 маг з технологією швидкої зарядки Qualcomm Quick Charge 4.0+. Керує новинкою ОС Android 7.1.1 Nougat. Апдейт до восьмої версії Android в цьому році не вийде.

 

 

 

    Дата виходу і ціна

Геймерський смартфон Razer Phone з'явиться у продажу вже 17 листопада. Є доставка по всьому світу. Щоб стати його власником або зробити комусь подарунок доведеться віддати 700 доларів США. Чого чекати

Чекаємо дійсно ігровий смартфон зі скромним, але практичним дизайном, відмінною стереозвуком і топової начинкою. Ціна гаджета відповідна і його куплять тільки справжні шанувальники компанії і справжні (і до того ж багаті) геймери, а решта точно обійдуть стороною. Тому що за ці гроші можна взяти флагман будь китайської компанії і ще залишаться гроші на другий смартфон.

Джерело: TheVerge



Категория: Hi-Tech