Флагмани Motorola перетворили в Polaroid, і це дивно


Опубликованно 20.11.2017 11:00

Флагмани Motorola перетворили в Polaroid, і це дивно

Схоже, розробники модулів Moto Mods для смартфонів Moto Z зіткнулися з кризою ідей. Недавній анонс колонки з голосовим асистентом Alexa досі викликає легке здивування, а тепер Motorola представила ще більш дивний аксесуар — фотопринтер Polaroid Insta-Share Printer.

Схоже, розробники модулів Moto Mods для смартфонів Moto Z зіткнулися з кризою ідей. Анонс колонки з голосовим асистентом Alexa досі викликає легке здивування, а тепер Motorola представила ще більш дивний аксесуар — фотопринтер Polaroid Insta-Share Printer.

Як і більшість мобільних фотопринтерів, модуль друкує без чорнила на спеціальному папері ZINK. Користувачі зможуть одразу ділитися з друзями картками формату 2x3 дюйма, але навіщо взагалі було випускати для цього Moto Mod за $200 (саме стільки новинка буде коштувати в США)? Користувач навряд чи буде ходити з ним кожен день, а для печатки від випадку до випадку існують мініатюрні пристрої на зразок HP Sprocket Photo Printer за $130.

Камера моментальної друку Polaroid Pop ($200) займе не набагато більше місця в сумці, при цьому вона здатна працювати автономно і робить фотографії 3x4 дюйма, що більше нагадують класичний формат Polaroid. Коли чекати?

У США модуль Polaroid Insta-Share Printer стане доступний вже 17 листопада, а в грудні Motorola почне розширювати географію продажів. Вже згадана колонка Moto Smart Speaker недавно з'явилася на американському ринку з цінником в $150, але компанія могла б обмежитися додатком Alexa, як на Moto X4.

Moto Mods сумісні з усіма апаратами лінійки Moto Z, починаючи зі свіжого флагмана Moto Z2 Force і закінчуючи торішнім середнячком Moto Z Play.  

Джерело: AndroidPIT



Категория: Hi-Tech