Samsung натякає на інтерфейс складного смартфона Galaxy X


Опубликованно 20.11.2017 11:00

Samsung натякає на інтерфейс складного смартфона Galaxy X

Якщо вірити чуткам, складаний смартфон Samsung може стати реальністю вже в наступному році. Які тільки варіанти конструкції пристроїв не зустрічалися в патентах компанії, а тепер інженери взялися за опрацювання логіки інтерфейсу.

Якщо вірити чуткам, складаний смартфон Samsung може стати реальністю вже в наступному році. Які тільки варіанти конструкції пристроїв не зустрічалися в патентах компанії, а тепер інженери взялися за опрацювання логіки інтерфейсу. Що показали?

 

 

 

   

 

В новому патенті Samsung описаний гаджет в стилі ZTE Axon M: дві роздільні панелі, складається екранами назовні. Смартфон може використовуватися як у вертикальній, так і горизонтальній орієнтації. Крім запуску двох додатків показані варіанти розширення робочого простору, коли на одному дисплеї відображається меню, а на іншому — текст книги, документ або відкритий лист електронної пошти.

 

 

 

   

 

Аналогічний режим доступний в іграх. На додатковому екрані з'являється меню або кнопки управління віртуального геймпада. Все це нагадує портативні консолі Nintendo 3DS. Інше питання — чи вдасться Samsung зацікавити розробників, щоб ті додали підтримку нової функції.

 

 

 

 

   

 

У складеному стані верхня частина «заднього» дисплея може використовуватися в якості тачпада. На другий екран може виводитися контекстна інформація (наприклад, новини про обраний в Google Play Movies фільмі), обкладинка відкритої книги або прослуховування музичного альбому. Ще одна цікава задумка — поділ додатки повідомлень для кожної SIM-карти в двухсімочний моделях.

Швидше за все, перший сгибаемый смартфон Samsung отримає один гнучкий OLED-дисплей і буде виглядати по-іншому, але деякі з описаних сценаріїв можуть стати в нагоді і тут. Реліз новинки очікується в другій половині 2018 року. На десерт — добре відоме відео з концептом сладного пристрої компанії:  

Джерела: GSMArena, KIPRIS Для тих, хто хоче знати більше: Samsung сертифікувала гнучкий смартфон Galaxy X Huawei працює над створенням смартфона з гнучким дисплеєм Apple і LG працюють над смартфоном з гнущимся екраном Lenovo випустить гнучкий смартфон протягом 5 років



Категория: Hi-Tech