Samsung створює гарнітуру для Windows


Опубликованно 20.11.2017 17:26

Samsung створює гарнітуру для Windows

Samsung

Samsung представила віртуальну реальність спорядження, призначені для використання з ПК під управлінням Windows.

БГМ Одіссея раніше повідомляло приєднується VR гарнітури і контролери руку від Dell, HP, Lenovo, Acer і ASUS, щоб сформувати обладнання, запуск лінії з нової змішаної реальності Платформа від Microsoft.

На відміну від попередніх ПК-ВР комплект, нові продукти здатні відслідковувати переміщення їх власників, в кімнаті без додаткових зовнішніх датчиків.

Але експерти сумніваються в тому, що ринок буде підтримувати так багато брендів.

Досі в vive від HTC і oculus Rift і Facebook були більшу частину ринку у високопродуктивних ПК на базі VR гарнітури до себе.

Але дві фірми продаються тільки до кінця червня у цілому трохи більше одного мільйона гарнітури, за даними дослідження SuperData.

Microsoft

Обидва знизили ціни в останні місяці в спробі стимулювати попит.

На відміну від Samsung більше основних передач VR, яка працює з деякими з своїх смартфонів - було продано більше восьми мільйонів одиниць, згідно з тим же дослідженням ринку.

"ВР ще дуже молодий середній", - коментує Кевін Джойс, головний редактор новинного сайту Фокус-ВР.

"Є ряд суттєвих бар'єрів для входу - ціни, відсутність різноманітності в колекціях програмного забезпечення і т. д. - всі вони поступово вирішуються.

"Але в короткостроковій перспективі, я думаю, ми побачимо деякі виробники апаратного забезпечення, у нинішній гонці перед останньою перешкодою, [деякі] хочете віддачу від своїх інвестицій як можна швидше".Гало ВР

Компанія Microsoft провела захід в Сан-Франциско з нагоди виходу нової версії Windows 10 на 17 жовтня, що підтримка нової віртуальної і доповненої реальності можливості.

Microsoft

Фірма використовує термін "змішана реальність" для позначення VR досвід, який заснований виключно на комп'ютерних світів, а також АР, яка змішує графіки і реальних уявлень.

Гарнітура Samsung був представлений як преміум-спосіб VR досвід, завдяки цьому з більш високою роздільною здатністю і OLED (органічний світловипромінюючий діод) показує, чим інший новий комплект. Вона також має трохи більш широке поле зору і інтегровані навушники.

Однак, 499 $(?425) ціна робить його дорожче і надійде в продаж через місяць в листопаді.

Microsoft

Інші анонси включено: Microsoft придбала AltSpaceVR, віртуальна реальність, соціальні медіа-платформи. Він оголосив раніше в цьому році його закриття лише скасувати рішення без пояснення пізніше виходу Halo призовника, "коротка" VR досвід набору в науково-фантастичних відеоігор в світі. Його будуть роздавати безкоштовно пізніше в цьому місяці

Microsoft також розробляє АР-заснований гарнітура, яка не вимагає окремого ПК під назвою равлики. Але прототип продан обходиться забудовникам ?2,719 і там не було ніяких оновлень, коли він буде отримувати масовий випуск.

Одна галузь-спостерігачі припустили, що споживачі схильні інвестувати в корпорації Microsoft та її партнерів VR технології повинні почекати якийсь час, перш ніж зробити покупку.

"Запуск всіх цих дисплеїв, що встановлюються на голові створюється велика конкуренція і, можливо, ціною агресивність в цьому просторі у новому курортному сезоні," Аннет Циммерман з консалтингової компанії Gartner розповів Бі-бі-сі.

"Досі всі виробники ПК були зв'язують їх високого класу пристроїв з oculus і HTC гарнітури.

"З їх власної гарнітури камера, цілком ймовірно, що вони будуть спрямовані на заохочення зв'язки з їх власних пристроїв."



Категория: Финансы