Великобританія втрачаємо потенціал нижнього 20%


Опубликованно 24.11.2017 03:52

Великобританія втрачаємо потенціал нижнього 20%

Thinkstock

Британський бізнес не в змозі інвестувати в свою робочу силу і нові технології, а не покладатися на дешеву робочу силу, за даними експертно-аналітична доповідь.

В результаті потенційні нижніх 20% робочої сили в даний час "даремно", центру соціальної справедливості йдеться.

Це є однією з причин "млявого Великобританії" зростання продуктивності праці, це говорить.

Доповідь спирається на колишню роботу і пенсій міністр Іен Данкан Сміт, який заснував псі.

Він стверджує, що відсутність інвестицій і зневага професійної підготовки в школах завадили працівники "часто з неблагополучних сімей, що робить велику частину своїх природних здібностей". 'Ганебне нехтування'

"Система освіти не в змозі більшість учнів з малозабезпечених сімей, багато з яких не досягає базового рівня підготовки на рівні випускних іспитів у школі і... існує дуже мало альтернативних шляхів за допомогою освіти і працевлаштування для випускників шкіл сьогодні", - говориться в доповіді.

Його автори закликають фірми зробити "крок вперед" в плані інвестицій у навчання та технології для того, щоб дати поштовх зростанню продуктивності праці.

Доповідь також спирається на ряд представників бізнес-спільноти та економіст Джерард Лайонс, який порадив Бориса Джонсона на посаді мера Лондона. Молоді люди повинні подумати двічі" про нашому університеті, говорить Франк Філд Чому зарплати такі слабкі?

Р-н Лайонс сказав Бі-бі-сі сьогодні програму: "у Великобританії у нас є чудове місце на зайнятість, високий рівень безробіття дуже низький, але те, що ми повинні зробити, це отримати продуктивність стороною вгору.

"Що ця доповідь підкреслює, що компанії не вкладають достатньо, нам не вистачає інновацій. Він також підкреслює велике регіонального розриву.

"Він також закликає до всеосяжного зростання продуктивності праці, тому всі люди навіть при низьких доходах може дійсно принести користь". Найкраще навчання

Професор Елісон Вульф, Кінгс коледж Лондона, сказав: "автори абсолютно правильно підкреслюють ганебної країни нехтування професійної освіти, і ступінь, в якої підприємства, в останні десятиліття відійшов від навчання своїх працівників.

"Проте важко сказати, як багато це пояснює недавні низькі темпи зростання продуктивності праці.

"Краще професійне навчання є надзвичайно бажаним, але це не чарівна паличка, більше, ніж наші значного збільшення числа випускник був."

Пан Дункан Сміт, відомий прихильник вихід Великобританії з ЄС, також заявила, що Імміграція внесли свій внесок у проблему продуктивності у Великобританії.

"Приїзд дешевої робочої сили в масовому порядку, підриває довгострокові перспективи економіки Великобританії",-сказав він.

Є деякі розбіжності з приводу того, що Імміграція впливає на економіку і умови для існуючих працівників. Але проф Вовк сказав, що приплив іноземних працівників може бути підрив зростання продуктивності в деяких випадках.

"Очевидним є те, що в деяких галузях, особливо в будівництві, наявність кваліфікованої робочої сили з ЄС було дуже важливо в зниженні участі роботодавців в [і видатків] на навчання", - сказала вона.'Вузька дієта'

Набув чинності в цьому році Леві навчання запущений Джордж Осборн, потребує підприємства за певний Розмір для створення стажувань в обмін на фінансування.

Уряд також зобов'язався ввести нову форму професійну освіту в школах у вигляді "Т-рівнів".

Пан Лицар, міністр шкіл в рамках лейбористського уряду в період між 2006 і 2009, вітає зроблений у доповіді наголос на технічну підготовку, але сказав, що це не просто підприємства та школи, які необхідно робити більше.

"Уряд повинен зробити багато краще і терміново", - сказав він.

"Багато роботодавців роблять все можливе. Що я не бачу досить узгодженості і досить інвестицій від самого уряду у дорослому навичок у цілому і в погоджений пропонують в школах у розвитку людини в цілому, а не тільки вченої людини".

Він додав: "молоді люди заштовхали у вузьку дієту в навчальний план за рахунок творчої, технічної та прикладної частини навчального плану.

"Дизайн і технології, яка є дуже важливим навиком для економіки має 43% припадають на тих, хто приймає його випускних іспитів у школі в останні шість років".



Категория: Финансы