Apple розповіла, як уникнути вигоряння дисплея iPhone X


Опубликованно 25.11.2017 17:00

Apple розповіла, як уникнути вигоряння дисплея iPhone X

Apple вирішила не чекати перших повідомлень про вигорянні дисплея нового iPhone X і опублікувала інструкцію, яка допоможе продовжити термін служби OLED-панелі.

Apple вирішила не чекати перших повідомлень про вигорянні дисплея нового iPhone X і опублікувала інструкцію, яка допоможе продовжити термін служби OLED-панелі. Попереджений – значить озброєний

Apple називає дисплей Super Retina кращим серед смартфонів. Він володіє високою контрастністю і забезпечує точну передачу кольору, але у OLED-екранів є свої недоліки. Наприклад, при погляді під сильним кутом з'являється синій відтінок, хоча він не так яскраво виражений, як на деяких примірниках Google Pixel 2 XL. «У крайніх випадках» може проявлятися вигоряння, але розробники iOS 11 постаралися звести цей вплив до мінімуму. Тому важливо своєчасно встановлювати оновлення системи. У будь-якому випадку, «незначні видимі зміни» виробник вважає нормальним явищем.

Компанія дала кілька порад користувачам. Настійно не рекомендується залишати на екрані одне і те ж контрастне зображення протягом тривалого часу при максимальній яскравості. Постійно включена автояскравість і більш короткий період автоблокування також збільшать термін служби дисплея (який, до речі, виробляє Samsung).

До цих рекомендацій варто прислухатися всім власникам пристроїв з OLED-екраном.

Джерело: AppleФото: Reuters Для тих, хто хоче знати більше: iPhone X здорово впорався з тестом на падіння. А iPhone 8 немає Акумулятор безрамочного iPhone X перевірили на час автономної роботи У Pixel 2 XL вигорають дисплеї Google вирішила проблему з вигорянням дисплеїв і свистом у Pixel 2



Категория: Hi-Tech