Перші дані про iPhone SE 2: «серце» iPhone 7 і старий дизайн


Опубликованно 25.11.2017 17:00

Перші дані про iPhone SE 2: «серце» iPhone 7 і старий дизайн

Компактний iPhone SE не просто сподобався користувачам. У ряді країн модель обійшла з продажу топові флагмани і досі користується високим попитом. З другого разу у Apple вийшов «бюджетний iPhone, але компанії пора його оновити. Чутки стверджують, що друге покоління вийде в першій половині 2018 року.

Компактний iPhone SE не просто сподобався користувачам. У ряді країн модель обійшла з продажу топові флагмани і досі користується високим попитом. З другого разу у Apple вийшов «бюджетний iPhone, але компанії пора його оновити. Чутки стверджують, що наступне покоління вийде в першій половині 2018 року. Чого чекати?

Концепти iPhone SE з тонкими рамками залишаться всього лише концептами. Як очікується, зовні апарат практично не зміниться. Новий малюк отримає 4-дюймовий дисплей, підтримку технології розпізнавання осіб Face ID розраховувати теж не варто — на фронтальній панелі залишиться теплий, ламповий сканер відбитків пальців Touch ID. Втім, компанія може використовувати більш пізню версію сенсора, яка працює набагато швидше.

Найпомітнішою зміною стане апаратна платформа — спадкоємцю iPhone SE приписують процесор Apple A10 Fusion, як у iPhone 7.

За деякими даними, ціна iPhone SE 2 (або як там буде називатися новий апарат) може скласти $450. Для порівняння, оригінальна модель на старті коштувала $400 в базовій конфігурації на 16 ГБ, а зараз її можна купити за $350. Цікаво, як Apple пояснить підвищення ціни, якщо анонс взагалі відбудеться.

Джерело: Gizchina



Категория: Hi-Tech