Користувачі 'в темряві' по широкосмуговим витрати


Опубликованно 27.11.2017 12:00

Користувачі 'в темряві' по широкосмуговим витрати

ПА

Споживачів "у темряві" за їх витрати на широкосмуговий зв'язок, порівняння цін сайт сказав.

Шість з 10 опитаних Comparethemarket сказав, що вони ніколи не говорили своїм постачальником, що їхній контракт підходить до кінця.

Коли контракт закінчується, користувачі комп'ютера можуть ходити по магазинах навколо для більш дешевого угоду без ризику будь-які виїзні збори.

Зйомка йде як регулятор ofcom збирає погляди на способи, щоб допомогти людям досягти поліпшення умов. Грошовий календар: щомісячні гроші поради Миттєвий план повернення для широкосмугового біди

Регулятор не має правил в даний час для забезпечення оповіщення постачальника замовником, що їхній контракт близький до завершення. Інші сектори, такі як автомобіль та страхування житла, ознайомитися з запрошеннями розсилаються клієнтам.

Пітер Ерл, керівник управління енергетики та ЖКГ Comparethemarket, запропонував людей "в темну" за умовами їх широкосмугових пакетів в той час, коли ціни росли.

Це включало три чверті опитаних в опитуванні тільки маючи "досить розпливчасто" ідея або "поняття не маю" їх вимог до швидкості широкосмугового доступу.

"Хоча ціна явно розглядається як вирішальний фактор, коли справа доходить до вибору широкосмуговий пакет, наші результати дослідження показують, що багато користувачів можуть взагалі не мати уявлення про те, що вони платять цілком доречно", - сказав він.

Офком сказав, що перемикання "рівнів взаємодії може бути поліпшений шляхом надання споживачам нагадування про їх терміну дії контракту і пропонує розглянути можливість участі в конкретних точках часу".

Це було в публікації раніше в цьому році, спрямовані на підвищення здатності людей біля магазину. Вона встановила крайній термін кінця цього тижня думки повинні бути представлені, але всі наступні пропозиції будуть вимагати, консультації клієнтів, перш ніж почав бачити реальні зміни.

У той же час, регулятор запустив широкосмуговий Інтернет і мобільний додаток для перевірки - дозволити власників житла, щоб перевірити швидкість і продуктивність, огляд широкосмугових швидкостях кодекс практики, і плани для автоматичної компенсації клієнтам, чиї широкосмугове з'єднання втрачено або відкладено.



Категория: Финансы