Об'єднати боса буде підтримувати незаконні страйки'


Опубликованно 27.11.2017 12:00

Об'єднати боса буде підтримувати незаконні страйки'

Гетті Зображень

Лідер об'єднатися, Льон Маккласкі сказав скоординованих громадських промислового сектора з оплати праці "на карти" в найближчі місяці.

Бос найбільший британський профспілка сказав, що він піде так далеко, щоб підтримувати незаконні страйки на знак протесту проти 1% заробітної плати в державному секторі цоколя.

Починаючи з березня, бюлетені страйку повинні були досягти 50% явки для юридичних страйк, щоб йти вперед.

Бі-бі-сі розуміє міністрів буде піднімати кришку для поліції та в'язниць.

Письмову заяву в парламенті на оплату очікується, що в якийсь момент у вівторок. Штучний поріг'

Коментарі пана Мак-Клуски приїхав як Союз ГМБ сказав, робочі на атомній станції Селлафилд завдадуть удару по 27 вересня в суперечці за получкою.

Містер Маккласкі, який є останнім з керівників Союзу загрожують масштабні страйки, заявив, що буде ігнорувати вимогу закону, що страйки повинні бути схвалені голосуванням при явці більше 50%. ОЕСР попереджає заробітної плати вчителів падає Заробітна плата в державному секторі кришка була піднята для поліцейських і співробітників пенітенціарних установ

"Якщо вони [згуртувати членів] не вдалося вразити штучний поріг цього уряду здуру поставив на зводі законів, то я буду стояти на наші члени і ми будемо жити всі, включаючи уряд, ми будемо всі жити з наслідками цього".

/Getty Зображення

Він виступив зі своїми коментарями на конференції Конгресу профспілок у Брайтоні, які проголосували в підтримку скоординованих кампаній.

Звертаючись до політичних кореспондентом Бі-бі-сі, Росс Хоукінс, містер Маккласкі сказав: "з точки зору концепції координувала дії працівників громадського обслуговування, то так, я вважаю, що це дуже ймовірно і дуже багато на картах.

"Ми завжди будемо стояти пліч-о-пліч з нашими членами. Якщо уряд підштовхнули нас поза законом, вони їм доведеться витримати наслідки."Заморожені

Профспілки наполягають на тому, що на 5% більше за мільйони медсестер, вчителів, працівників Ради, державні службовці та інші працівники.

У державному секторі зарплата була заморожена для всіх, крім наимнее у 2010 році та збільшення до 1% в рік з 2013 року в рамках заходів зі скорочення державних витрат.

ПА

Прем'єр-міністр потрапив під зростаючий тиск з боку опонентів і деякі високопоставлені фігури у своїй власній партії, щоб угробити кришку після позачергових виборів у червні, коли вона втратила парламентську більшість.

Висловлювалися припущення, що уряд погодиться на нагороду поліції та в'язниць піднімається вище 1% На цьому тижні, грунтуючись на рекомендаціях незалежних наглядових органів.

Але Лейбористська партія попередила уряд повинен повністю фінансувати підвищення зарплати.

ПА

Він сказав, що був розрахований з цифри в будинку Бібліотека громад, що три тисячі поліцейським постам пішов би, якщо це було зроблено.

Він сказав, що поліцейські в Англії і Уельсі було виділено тільки на підйом 1% і збільшення у відповідності з інфляцією, буде коштувати сил додаткові ?150 мільйонів.Закон про скасування

Тіньовий міністр праці, справедливості і тінь лорда-канцлера, Річард Бургон, виступаючи на Бі-бі-сі Радіо 4 сьогодні програма неодноразово відмовився сказати, чи буде він знову наносить удар називається без 50% явки для голосування, назвавши такий сценарій, "гіпотетичні".

"У зв'язку з питанням про явку в бюлетені страйку, що ми завжди підтримуємо заохочує якомога більше людей голосувати, як це можливо.

"Що лейбористський уряд треба було б скасувати закон Про профспілки, які прагнуть зупинити профспілок від вжиття заходів, щоб зупинити звичайних людей... від страждань на 14% зарплати в реальному вираженні", - підкреслив Бургон додав.

Марк Serwotka, лідер профспілки державної та комерційної служби, висловлених в ході обговорення на конгресі БКТ в понеділок із закликом до припинення платити стриманість.

Сказав містер Serwotka членів ПК, які проголосували на промислових дій, отримав 10% зарплати, обмеження, піднявшись на 20% до 2020 року.

Він сказав, що буде "відмінно", щоб мати скоординовану бюлетенів напередодні бюджету.

Генеральний секретар конгресу профспілок Френсіс о'грейді заявила, координував дії "останньої інстанції", якщо уряд відмовився дати "народу підвищення заробітної плати, якого вони заслуговують".

Дейв Прентіс, генеральний секретар Унісону, сказав, що інші дії будуть продовжені до повсюдної ходьби аутів.

"Ми повинні взяти на себе зобов'язання марширують, демонструючи і лобізм - не просто у Вестмінстері, але в Белфасті, Кардіффі і Единбурзі теж.

"Нам потрібні громадські події в кожному великому місті по всій країні, щоб змінити обличчя політики і дотримуються консервативних депутатів, на рахунок їх власних задніх дворах і спільних бюлетенів для промислових дій, якщо все інше зазнає невдачі."'Зрадники'

Містер Маккласкі сказав, що ЗМІ і "зрадників всередині" партії праці була доведена не так про оскарження Джеремі Корбін і його "радикальна політика".

Він висунув ідею про партії праці маючи другий заступник лідера, який би був жінкою.

Таку пропозицію було сприйнято як завуальована атака на учасника нинішнього заступника глави Тома Уотсона, який конфліктував з лідером об'єднуватися в минулому.



Категория: Финансы