Ні дня без проблем: покупці скаржаться на облезшую фарбу в iPhone X


Опубликованно 27.11.2017 16:52

Ні дня без проблем: покупці скаржаться на облезшую фарбу в iPhone X

Ні дня не обходиться без скарг на новий смартфон, і зараз користувачі помітили, що на корпусі моделі чорного кольору облазить фарба.

Компанія Apple, схоже, з року в рік робить одні і ті ж помилки при виробництві своїх флагманів, але iPhone X претендує на звання рекордсмена. Ні дня не обходиться без скарг на новий смартфон, і зараз користувачі помітили, що на корпусі моделі чорного кольору облазить фарба.

Так, покриття починає облазити у деяких місцях через декілька тижнів. Один з користувачів порталу Reddit опублікував фото демонстраційного телефону з вітрини: бідолаха не витримав контакт з Lightning-кабелем і вже через 7 днів оголив проблемні місця.

Така ж проблема виникла і у звичайних користувачів. Мабуть, розробникам необхідно додати в комплект бездротову зарядку, інакше без скарг не обійтися.

У свій час така ж проблема була з iPhone 5, але тоді фарба починає злазити через кілька місяців користування. Зараз, крім фарби, власники iPhone X скаржаться на зелені смуги на екрані, відсутність реакції сенсора на морозі, проблеми з динаміком. Що ж, новий флагман — нові рекорди...



Категория: Hi-Tech