Добре домовласників, які продають протяг будинку


Опубликованно 28.11.2017 10:00

Добре домовласників, які продають протяг будинку

Гетті Зображень

Домовласники, які продають протяг будинку може бути оштрафований, в доповіді.

Економічний консалтинг прикордонної економіки говорить, що гроші, виручені могли лежати в основі державного фінансування для утеплення будинків з найменш заможних домовласників.

Це найбільш радикальна ідея в доповіді, який закликає безпроцентні позики та сплати податків і зборів знижок для людей утеплювати свої будинки.

Межа попереджає уряд недорахується своїх цілей зі скорочення викидів вуглекислого газу, якщо він не зупиняється втрат енергії у будинках.Сімей потребують допомоги, щоб отримати теплий дім''Жахливо' протягом зелений Інтернет позики

Уряд заявило, що воно розглядає багато варіантів як частину його довгоочікуваний чистий план росту, який очікується найближчим часом.

Доповідь кордоні відзначається, що радники уряду говорять старіння житлового фонду є найбільшою перешкодою для досягнення цілей зміни клімату Великобританії.

Поліпшення будинку також стимулює здоров'я та комфорт і тримає гроші. Але ремонт будинку є дорогою проблемою.

Гетті Зображень

У доповіді говориться, що після розпаду нещасливу схему зелений Інтернет іпотечного кредиту, міністри повинні знайти нові способи стимулювання людей брати на роботу.

Зелений Інтернет піддався критиці за пропозицію кредити під 7% річних.

У доповіді також вважає, що, пропонуючи позику за більш низькою, ніж стандартна ставка за іпотечними кредитами, щоб бути повернуті, коли господарі вмирають або переїжджають.

Інша ідея полягає в заряду диференціальні мита залежно від рівня ізоляції у власність.

Традиційно Мінфін не бажає фінансувати поліпшення, що збільшують вартість будинку, але це під тиском, щоб бути творчим, щоб вирішити проблему. Пріоритетних інфраструктурних

У доповіді також передбачає, що люди повинні бути схильні інвестувати в поліпшення будинку через "зарплату жертву" схема - де частка зарплати йде в цілях ефективного відновлення сил, і тоді вони економлять на податкових доходах.

Звіт прикордонної економіки фінансувався коаліції зацікавлених груп про житловому фонді, в тому числі архітекторів Риба тіла; зелена аналітичний центр e3g; Інституту цивільних інженерів і група електроенергетики Великобританії.

Вони всі хочуть, щоб житло розглядається в якості пріоритетною інфраструктури.

"Це пакет заходів," прес-секретар Ед Метью, розповів Бі-бі-сі.

"Ми хочемо припинити уряду додаткових, короткі-терміст підхід - і ставитися до цього як великі інфраструктурні програми це... адже в кожному будинку повинні бути нульовими викидами протягом 30 років".

Роджер слідувати на Twitter @rharrabin



Категория: Финансы