Випробування Твіттер 280 символів у твіті


Опубликованно 29.11.2017 16:52

Випробування Твіттер 280 символів у твіті

Агентство Reuters

Соціальних медіа сайтів Twitter є гусеничними більше обмеження по кількості символів, щоб допомогти користувачам легко виразити себе".

Twitter в даний час обмеження твіту в 140 символів, але має вдвічі до 280 символів для невеликої групи користувачів.

Нинішній ліміт символів був "однією з основних причин розчарування" для деяких користувачів, говориться в блозі.

Фірма страждає від уповільнення економічного зростання і перехід може стати одним із способів для компанії, щоб розширити свою привабливість і залучити нових користувачів.

"Намагатися втиснути свої думки в твіт - ми всі були там, і це біль," менеджер по продукту Twitter Ализа Розен писав.

Пані Розен сказав більше символів був випробуваний на всіх мовах-бар японської, китайської та корейської, яка сказала, що вона може передати більше інформації на один символ.

"Ми розуміємо, що багато з вас були Цвірінькають протягом багатьох років, може бути емоційна прив'язаність до 140 символів - ми теж це відчував.

"Але ми намагалися це зробити, бачачи силу того, що він буде робити, і закохався в цей новий, ще коротко, обмеження", - сказала вона.Аналіз, Дейв, Бі-бі-сі Північна Америка технологія Reporter

Постійні побоювання за розпалювання ненависті, пропаганду ботів і троллінгу - ви могли б задатися питанням, чому Twitter витрачає час, турбуючись про подвоєння символів.

Я теж, якщо чесно.

Але яким - Джек Дорсі є правильним підкреслити, що 140 межа була всього лише технічне обмеження з-за меж текстових повідомлень, то послуга не довелося турбуватися про протягом тривалого часу.

Так чому б не зробити його трохи довше?

Це не різка зміна.

Twitter буде сподіваюся, що це підвищує залученість і раз увагу користувачів.

Маркетологи будуть мати більше персонажів, з якими, щоб отримати їх повідомлення поперек, що може зробити Twitter трохи більше грошей.

@DaveLeeBBC

Засновник Twitter Джек Дорсі був одним з перших спробувати новий ліміт вийшов, сказавши, що це "дрібниця, але великий крок для нас".

Кінець повідомлення у Twitter @Джек

Але не всі користувачі були переконані. Письменник Сара Кендзьор сказав, що це занадто довго.

Кінець на Твіттері @sarahkendzior

А раз журналіст Sathnam Сангера зазначив, що президента США Дональд Трамп, відомий своїм плідним цвірінькають, могли отримати більше символів.

Кінець на Твіттері @Sathnam

Але Twitter сказав, що зміна може означати, що люди чірікать частіше.

"Коли людям не треба впихати свої думки в 140 символів і справді є деякі, щоб заощадити, ми бачимо все більше людей, цвірінькають," пані Розен сказав.



Категория: Финансы