Якою повинна школи поставить на перше місце? Дисципліни чи творчість?


Опубликованно 02.12.2017 00:52

Якою повинна школи поставить на перше місце? Дисципліни чи творчість?

Гетті Зображень

Який тип школи ми хочемо? Вона повинна бути про творчість і незалежного мислення? Або ж вона повинна бути про те, основи права та ухвалення жорсткої лінії стосовно дисципліни?

Звичайно, ці речі не є взаємовиключними. Багато людей, напевно, хотіли обидва.

Але міжнародне дослідження п'ю дослідницька група в США попросив людей в 19 різних країнах, щоб сказати, що вони внесуть свій пріоритет.

Якщо б їм довелося вибирати, яку б вони обрали - заохочення творчості або участь у "наукових засадах"?

Дослідження, частини щорічного опитування pew глобальних підходів, показали великі культурні відмінності в сферу освіти та розширення політичної поляризації.

У таких країнах, як Іспанія, Німеччина, Нідерланди, Швеція та Канада, там було явну перевагу в громадській думці для системи освіти, який підкреслив, творчості та самостійного мислення.Назад до основ

В Іспанії, 67% людей хотіли школах розставити пріоритети педагогічної творчості, порівняно з 24% тих, хто хотів школи, щоб зосередитися на наукових засадах і дисципліни.

Але на іншому кінці спектру був у Великобританії, де дослідники виявили, що 51% хотіли школах розставити пріоритети основи і дисципліни, порівняно з 37% тих, хто думав, що школи повинні приділяти більше уваги для розвитку творчості.

Гетті Зображень

Багато в чому це без надмірностей подивитися у Великобританії був ближче до менш розвинутих країн, включених у дослідження, такі як Кенія і Нігерія, де передбачалося, що школи повинні отримати з навчання основам.

Такі країни, як США, Австралія і Японія завис десь посередині, з думки розділилися.

У Китаї стався найсильніший вимагати, щоб усі ці аспекти освіти, не вибираючи між ними.

А також бажаючи з'ясувати думку громадськості з приводу стилю виховання, п'ю дослідження досліджували, наскільки ліберальні і традиційні погляди на освіту були проксі для політичних розбіжностей.

Дослідники відзначають, що в більшості країн з розвиненою економікою, наприклад, у Західній Європі та Північній Америці, "навчальні переваги ідеологічний питання".Політичні розбіжності

Вони виявили, що найбільш політично поділена країнами були США і Великобританія, з правого або лівого спрямування людей, що мають різні уявлення про виховання.

У таких країнах, як Нідерланди, Канада і Німеччина, погляди на освіту стали частіше перетинатися між політичними лібералами і консерваторами.

Гетті Зображень

Попереднє опитування від pew, опублікованому в минулому місяці, за умови, яскравим прикладом розбіжностей у відносинах у Сполучених Штатах.

Дослідницька група відстежувала ставлення до вищої освіти в США - і аж до кілька років тому, переважна більшість як республіканців, так і прихильників демократа б бачили вузів і коледжів в якості переваг для країни.

Але республіканці стають все більш скептично ставляться до вищої освіти - і в 2017 році, п'ю повідомив, що 58% респондентів вважали, що "коледжі та університети мають негативний вплив на те, як йдуть справи в країні".

Серед лівих, прихильників демократа, траєкторія була в протилежному напрямку, з 72% в даний час, вважаючи, що вища освіта "позитивний вплив" на нас.

Це дуже різні погляди на світ.

Існують також контрастні уявлення про цілі вищої освіти. Більшість республіканців побачив цінність у плані набуття певних навичок, в той час як демократи були більш симпатична ідея "особистісного зростання".

Більш глобальної освіти 'Лігво дракона' для мігрантів-підприємців Канада 150: як Канада отримала освіту наддержавою Канада 150: Топ-педагог встає на захист студентів з числа корінних народів Канада 150: великі шанувальники Трампа? Канадські університети Фінансування школи не завжди пов'язані з результатами

Ідеї для глобального серія освіта? Увійти в контакт.

Чи будуть такі суспільні відносини через фільтр для вибору на державну політику?

Ще один набір даних міжнародної статистики, опублікованої на цьому тижні в порівнянні фінансування освіти і пріоритетів державних витрат.

Дані євростату, для членів Європейського Союзу і деяких інших європейських країнах, показали, Данія, Швеція та Ісландія були найбільшими витрачають на освіту, як частка національного багатства.

Фінляндія, Бельгія, Естонія і Латвія були також високими витратами, з Великобританією середньої ланки і близький до середнього по ЄС.

Цифри також свідчать величезні відмінності у фінансуванні - з тими, хто на верхньому кінці шкали прийому більш ніж у два рази тих, хто внизу, у відсотках від ВВП.

Це про вибори, а також ресурси.

Якщо Данія виявилася на вершині рейтингу для бюджетів школу, вона була на дні для витрат на "забезпечення громадського порядку і безпеки", таких як охорона громадського порядку.

Румунія, низькі витрати на освіту, майже на самому верху витрат на громадський порядок.

Система освіти буде продовжувати бути дзеркалом для більш широкого битви над Політикою і пріоритетами.



Категория: Финансы