Xiaomi тестує бездротову зарядку для флагмана Mi 7


Опубликованно 02.12.2017 05:00

Xiaomi тестує бездротову зарядку для флагмана Mi 7

Бездротова зарядка з'явилася в смартфонах вже давно, але тільки після виходу нових iPhone китайські виробники звернули увагу на цю технологію. Xiaomi не стала винятком — компанія вже розпочала тестове виробництво нових зарядних модулів для наступної флагманської моделі Xiaomi Mi 7.

Бездротова зарядка з'явилася в смартфонах вже давно, але тільки після виходу нових iPhone китайські виробники звернули увагу на цю технологію. Xiaomi не стала винятком — компанія вже розпочала тестове виробництво нових зарядних модулів для наступної флагманської моделі Xiaomi Mi 7. Що відомо?

За даними джерела, Xiaomi успішно випробувала бездротову зарядку і збирається почати масове виробництво компонента до китайського Нового року (16 лютого). Компанія працює з тим же постачальником, який випускає модулі для Apple. До речі, в iPhone 8 і iPhone X встановлена плоска котушка-приймач NXP, а через управління процесом зарядки відповідає чіп Broadcom.

Не так давно Xiaomi приєдналася до консорціуму Wireless Power Consortium (WPC), який просуває відкритий стандарт бездротової зарядки Qi. Саме він найчастіше зустрічається у мобільних пристроях, хоча смартфони Samsung також підтримують технологію PMA (працює по тому ж індуктивного методу, але використовує іншу частоту). Коли чекати?

З чуток, офіційний анонс Xiaomi Mi 7 відбудеться в березні-квітні 2018 року. Смартфон з безрамковий дизайном отримає топовий процесор Snapdragon 845, а ось нову систему розпізнавання осіб навряд чи встигнуть підготувати до релізу флагмана.

Джерело: MyDrivers.com



Категория: Hi-Tech