Веб-постачальників за iPhone х


Опубликованно 04.12.2017 07:00

Веб-постачальників за iPhone х

Гетті Зображень

Як споживачі вважають витрачати великі на новий 999 $айфон х, Apple-не єдина компанія, сподіваючись для збільшення продажів.

Глобальна мережа компоненти і постачальники технології використовуються для побудови смартфонів від Apple.

Технологічний гігант розробив певні частини внутрішніх компонентів х.

А нові функції, такі як розпізнавання особи 3Д і розширення доповненої реальності буде стимулювати спеціалізованих постачальників.

Айфон х, скла і неіржавіючої сталі пристрій з краю до краю дисплей, був представлений в США у вівторок. Компонент суміші

Як і попередні моделі, новий телефон від Apple найдорожчим поки будуть складатися з частин зі всього світу.

Поки аналітики розкрити і розглянути її внутрішній устрій приладу, це не ясно, які саме постачальники будуть головними переможцями у наданні частин, таких як батареї, мікросхем пам'яті та дисплеїв екрану.

Але минуле дає хороше керівництво.

Джейк Сондерс, Азіатсько-Тихоокеанського регіону віце-президент компанії ABI Research, в Сінгапурі, сказав, що Apple навряд чи занадто багато відійти від своєї бази постачальників і iPhone 7.

Для цієї моделі, сказав пан Сондерс Intel, яка забезпечує модем, який обробляє трафік, був найбільшим постачальником третьої сторони.

Він сказав, що корпорація Intel деталей склала близько 15% від вартості пристрою.

Інші великі спонсори були японська Toshiba, американські фірми Broadcom і Техас інструментів і діалогових Великобританії напівпровідника.

Гетті Зображень

Ці фірми, швидше за все, знову, але інша назва дивитися Lumentum.

Американська компанія, яка виробляє компоненти для 3D-датчики, можуть отримати вигоду з новою технологією розпізнавання телефону особи.

Сказав Lumentum він отримав $200 млн (?150 мільйонів фунтів) замовлення на ці лазери з квітня. Компанія сказала, що це різні клієнти, але багато аналітиків вважають, що замовлення від Apple за сплеск продажів.

Samsung варто взяти відрізок від дисплея OLED-екрани - які не проти з традиційними РК-технологія підсвічування - це поставки для нового телефону.

Аналітик дослідницької компанії canalys TuanAnh Нгуєн каже, що Південно-корейська конгломерат, який контролює приблизно 90% ринку OLED-дисплеєм, має всі шанси стати переможцем на iPhone Х. Взявши під контроль

Однак, деякі постачальники будуть видавлені, як Apple переходить на дизайн внутрішніх компонентів для iPhone.

Новітні телефони від Apple перший власний Графічний процесор, який забезпечує більш високу швидкість, поліпшену камеру і деякі функції для додатків доповненої реальності.

Виробник iPhone вже використав графічних чіпів від фантазії групи технологій, які ставлять себе на продаж раніше в цьому році після того, як Apple заявила, що буде робити власну технологію.

Гетті Зображень Більше можливостей

Незважаючи на зміну компанії Apple від графіка постачальників чіпів, інші фірми готові скористатися як виробник iPhone поглиблює свої доповненої реальності (AR) функції майбутніх пристроях.

Аналітик canalys пан Нгуен сказав, що акцент на АР - функції, думати як Покемон йти - можна оплатити свіжі дивідендів для деяких фірм-партнерів.

"Є більше можливостей для нових постачальників, які роблять упор на такі продукти, як датчики світла, приймачі світла і камер, тому, що Apple прагне до майбутнього, де камера пропонує AR досвідом", - сказав він.Складальний конвеєр

Щоб зібрати всі частини, мобільних пристроїв Apple збираються в Китаї. Країна є домом для найбільших iPhone завод у світі, під Тайванським виробничим партнером компанії Foxconn.

Apple також дивлячись в Індію. Раніше в цьому році фірма заявила, що буде почати робити айфони в Південному індійському штаті Карнатака.

Що може змінити частину суміші - для того, щоб мати можливість продавати безпосередньо споживачам в Індії, або хоча б джерело 30% комплектуючих продукції на місці.



Категория: Финансы