Лондон біди убер буст конкуруючих додатків таксі


Опубликованно 04.12.2017 07:00

Лондон біди убер буст конкуруючих додатків таксі

Гетті Зображень

Рішення не продовжувати ліцензії uber, щоб працювати в Лондоні дав конкуруючих додатків поштовх, дослідження показують.

Протягом 48 годин після прийняття рішення, Еддісон, gett і Муодаокси всі побачили сплеск популярності, за даними аналітичної компанії App Енні.

Всі побачили більше тисячі завантажень, ніж зазвичай, незважаючи на убер продовжує працювати в Лондоні, як зазвичай, а його апеляції на рішення про видачу ліцензії.

Суперник програми залишаються незначними у порівнянні з убер, яка була ще скачували найбільше.

Фігури з App Енні припустила, що, коли Додано разом, завантаження трьох додатків були не менш 159% порівняно з тим же минулого тижня.

Однак, всі три додатки надають різні послуги в uber. Еддісон це незалежна Приватна-оренда компанія, яка позиціонує себе як преміум пропозицію, в той час як Гет і Муодаокси дозволю пасажирам забронювати Лондона традиційні, але більш дорогі, чорні кеби.

Власні цифри муодаокси припускають додаток перевершили оцінки Додаток Енні.

У компанії розповіли Бі-бі-сі вона відчувала збільшення 250% В розділі "завантаження" по п'ятницях і "користувалися найбільшим тиждень в останні кілька років для нових платоспроможних клієнтів з використанням сервісу".

Еддісон розповів Бі-бі-сі вона відчувала 180% збільшення завантаження за вихідні, після оголошення, порівняно з попереднім уїк-енду.

У своїй заяві компанія сказала: "починаючи з минулого тижня, ми бачили величезний стрибок у кількості замовлень - один день минулого тижня ми зробили 125% від середнього обсягу прокотить".

Він сказав, що бачив завантаження збільшиться більш ніж на 100%, і люди, які раніше завантажили додаток було "повернення до Гет або їдете в перший раз з-за їх побоювань з приводу альтернатив".Горила 800lb затримує'

У п'ятницю, лондонського транспорту Тфл управління оголосило, що воно вирішило не продовжувати ліцензії uber, щоб працювати в місті.

Вона сказала, що їздити-град компанія не підходить, щоб провести Лондонський приватний оренда ліцензії оператора.

Який автомобіль суперника-бронювання послуг намагалися заробити на новинах пропонують круті знижки на вихідні, хоча сервіс ?ber будуть продовжувати працювати як завжди, поки він оскаржить рішення Тфл.

Цифри з дослідження компанії додаток Апріорних даних також показав, що стимулом для суперників убер-х років.

"Невеликий ефект у минулі вихідні, показує, що рішення Тфл є-формування усвідомлення альтернативи", - сказав Джозеф Еванс з консультаційної Ендерс Аналіз.

"Враховуючи позицію ?ber в найвідоміших їздити-град абсолютно, навіть те, що вони воліли б уникнути.

"Але суть залишається в тому, що з таксі-додатками, убер є 800lb затримує горили у Великобританії".

Убер відмовився коментувати, але компанія говорить, що лондонці зроблять більше мільйона рейсів на тиждень за допомогою сервісу.



Категория: Финансы