Зростання крадіжок транспортних засобів 'третій'


Опубликованно 05.12.2017 05:39

Зростання крадіжок транспортних засобів 'третій'

Крадіжок транспортних засобів за останні три роки зросли на 30% після десятиліття занепаду, цифри ккв пропоную.

Майже 86 000 транспортних засобів були викрадені в 2016 році, близько 66 000 в 2013 році, за даними групи автомобілів.

Рак каже, що злодії стають краще на побиття сучасними системами безпеки за допомогою нової технології і в тому, що зростання грабежів змінює тенденцію до зниження

Однак, Суспільство виробників мотора і торговців, сказав, що нові автомобілі "ніколи не була більш безпечною".

Директор по страхуванню Рац Марк Годфрі сказав, що перед Новим цифр, було зниження крадіжок транспортних засобів, починаючи приблизно з 2002.

"Ми побоюємося злодіїв зараз стає все більш і більш добре обладнаний технологією, здатною перемогти анти-крадіжки автовиробників систем", - сказав він.

РСК були отримані цифри від 40 поліцейських сил в Англії та Уельсі, який показав, що 85,688 автомобілів були вкрадені у минулому році - до 30% від 65,783 в 2013 році.'Видимий стримуючим фактором'

Лондон виявився найгіршим місцем для викрадення транспортного засобу з майже третиною везуть зі столиці, супроводжувані Уест-Мідлендс, Уест-Мідлендс і великий Манчестер.

Поліція в Уорікшир найбільший відсоток зростання викрадених транспортних засобів з 2013 року до 2016 року - до 189%.

Містер Годфреи сказав, що статистика була "погана новина" для автомобілістів, як збільшення причини страхової премії зростає.

Старомодні протиугінних пристроїв, таких як рульове колесо замки були повернутися, тому що вони "видимий стримуючим фактором", - додав він.

Tamzen Isacsson, директор з комунікацій та міжнародним на суспільство виробників мотора і торговців, сказав: "новітні технології допомогли збити різко крадіжки і виробників вкладати мільярди, щоб залишатися на крок попереду злочинців.

"Тим не менш, технологія може тільки зробити так багато, і ми продовжуємо закликати до посилення гарантій, щоб запобігти продаж клонування або сигналу блокування пристроїв, які не мають ніякої законної мети."

Прес-секретар Хоум-офісу сказав, крадіжок транспортних засобів на рекордно низькому рівні", за даними опитування злочину Англії та Уельсі, яка заснована на досвіді народної злочинності.

Вона сказала: "але ми знаємо, що методи, використовувані злочинцями, постійно змінюються і усвідомлюють важливість крок попереду.

"Ось чому дому, офісу, взяли участь високопоставлені представники від автомобільної промисловості і поліції, щоб поліпшити наше розуміння характеру і ступеня злочинці компромат електронної безпеки автомобіля і вироблення відповідних заходів".



Категория: Финансы