Нові рендери Xiaomi Mi 7: безрамковий гібрид iPhone X і Galaxy S8


Опубликованно 05.12.2017 10:13

Нові рендери Xiaomi Mi 7: безрамковий гібрид iPhone X і Galaxy S8

Китайський портал Pcpop опублікував нові рендери неанонсированного флагмана Xiaomi Mi 7.

Китайський портал Pcpop опублікував нові рендери неанонсированного флагмана Xiaomi Mi 7. Що показали

Судячи з фотографій, смартфон отримає металевий корпус і задню скляну кришку для роботи з бездротовою зарядкою. Апарат забезпечили закругленими кутами, майже повністю прибрали рамки зі всіх сторін і зробили схожим на гібрид iPhone X і Galaxy S8. На задній панелі, в лівому верхньому кутку, видно подвійна вертикальна камера зі спалахом між модулями.

 

 

 

 

    Що розповіли

Xiaomi Mi 7 оснастять AMOLED-екраном на 5,8 дюймів із співвідношенням сторін 18:9 і захисним склом Gorilla Glass 5. Серцем флагмана зроблять однокристальну систему Snapdragon 845. У роботі їй будуть допомагати 6 або 8 гігабайт оперативної пам'яті і 128 або 256 гігабайт вбудованої пам'яті залежно від версії. Основна здвоєна камера отримає два модуля на 19 Мп з діафрагмою F/1,7 і чотириразовим оптичним зумом. Фронтальну камеру забезпечать датчиком зображення на 16 Мп. За час роботи новинки відповідає акумулятор на 3950 маг. Керувати роботою буде MIUI 9. Приблизна дата анонсу Xiaomi Mi 7 — березень-квітень 2018 року. Про ціну поки нічого невідомо.

Джерело: Pcpop Для тих, хто хоче знати більше: 14 смартфонів Xiaomi оновлено до Android 7 Nougat Анонс Xiaomi Mi 6: флагман з подвійною камерою Можлива поява смартфона Xiaomi з 7-ми дюймовим екраном Xiaomi розповіла, чому у 6 Mi немає 3.5-мм роз'єму Xiaomi і Qualcomm оптимізують чіп Snapdragon 845 В Xiaomi Mi 7 і Samsung Galaxy S9 буде функція розпізнавання осіб від Qualcomm Xiaomi тестує бездротову зарядку для флагмана Mi 7



Категория: Hi-Tech