Компанія Yahoo витоку даних 2013 натисніть "всі рахунки"


Опубликованно 06.12.2017 03:39

Компанія Yahoo витоку даних 2013 натисніть

Агентство Reuters

Компанія Yahoo заявила, що всі свої три мільярди облікових записів користувачів були порушені хакерською атакою, побудованому в 2013.

Компанія, яка перейшла від Verizon раніше в цьому році, сказав, що розслідування показало порушення пішли набагато далі, ніж спочатку передбачалося.

Вкрадені дані не включали паролі у вигляді звичайного тексту, платіжних карток або банківських даних рахунку, додав він.

Раніше інтернет-гігант сказав, що "більше мільярда" з його рахунків були хітом.

Yahoo сказав, що під час її останнього заяви не являють собою нову "проблема безпеки" була відправка листа на все "додаткові облікові записи користувачів".

Компанія додала, що вона "продовжує тісно співпрацювати з правоохоронними органами".

Новий ІНТЕРНЕТ-компанія Yahoo називали присягу

'Мільярд' впливає на Yahoo зламати

Веризон: порушення даних Yahoo може потрапити в інтернет

Поглинання компанії Yahoo на величезні американські телекомунікаційна фірма Verizon було завершено 13 червня.

Угода була анонсована в минулому році, коли боровся компанія погодилася продати свій основний бізнес компанії Verizon за $4.8 млрд.

Ця цифра була пізніше скоротити до 4,5 млрд дол. після Yahoo повідомив, що він був жертвою, в 2013 і 2014 роках, двох величезних порушень безпеки.

Веризон поєднанні її дочірньої компанії AOL і Yahoo в новий бізнес під назвою Клятва.

У вівторок заяві компанії Verizon, головного співробітника з питань інформаційної безпеки Чандра Макмахон сказав: "Веризон прагне до найвищих стандартів підзвітності і прозорості, і ми активно працюємо над забезпеченням безпеки наших користувачів та мереж в умовах наростаючих загроз в інтернеті."

"Наші інвестиції в Yahoo дозволяє команді продовжувати приймати значні заходи для підвищення їх безпеки, а також використовувати досвід і ресурси компанії Verizon."



Категория: Финансы