Перший у світі блокчейн-смартфон буде працювати на платформі Ethereum


Опубликованно 06.12.2017 04:52

Перший у світі блокчейн-смартфон буде працювати на платформі Ethereum

Виробництво першого блокчейн-смартфона Finney потихеньку рухається вперед. Компанія Sirin Labs, яка вплуталася в цю справу, оголосила, що на смартфоні все-таки буде встановлений мобільний клієнт Status, призначеним для операцій на платформі Ethereum. Інтеграція дозволить використовувати смартфон і токен Status «безшовним способом.

Виробництво першого блокчейн-смартфона Finney потихеньку рухається вперед. Компанія Sirin Labs, яка вплуталася в цю справу, оголосила, що на смартфоні все-таки буде встановлений мобільний клієнт Status, призначеним для операцій на платформі Ethereum. Інтеграція дозволить використовувати смартфон і токен Status «безшовним способом. Що це значить

Що блокчейн-смартфон Finney вийде вже з можливістю обмінюватися зашифрованими повідомленнями, смарт-контрактами, цифровими валютами та користуватися іншими плюшками Ethereum. Додаємо сюди захищений криптозащитой месенджер, браузер і невзламываемое (хоча, це не точно), і отримуємо досить цікавий комбайн, який не здається таким дивним, як раніше.

При цьому Finney буде стоїть на рівні iPhone X ($999) і може похвалитися цілком собі бадьорою начинкою (5'5 IPS екран, 4 ГБ оперативної пам'яті, 128 ГБ сховище), яка працює під управлінням Android. Що за блокчейн смартфон і що він вміє

О, це цікава історія. Закрутили її ризикові хлопці з Sirin Labs, які прославилася дивним лакшері смартфоном Solarin за $16 000. Тепер ось блокчейн-смартфон. Так в чому його фішка Finney? У тому, щоб зробити операції з криптовалютой зрозумілими, зручними і доступними простому людині. І одночасно зробити захищений смартфон, який не зламають у ФБР.

Пристрої Finney будуть формувати незалежну блокчейн-мережа на основі розподіленого реєстру, який буде масштабованим і легким завдяки технології Tangle від IOTA. Вона буде вільна від централізованих магістралей і майнинговых центрів і здатна забезпечити швидкі та безпечні угоди без комісії. Показати прес-реліз Приховати прес-реліз

Як повідомив голова ради директорів SIRIN LABS Кенес Ракішев, у першому в світі блокчейн-смартфоні буде предустановлен Status - мобільний клієнт Ethereum з глибокою інтеграцією, побудований на пірингової технології. Інтеграція дозволить використовувати FINNEY і токен Status «безшовним способом.

SIRIN LABS володіє достатнім ступенем захисту, щоб зберігати криптографічну валюту у вбудованому гаманці для зберігання криптовалют. FINNEY від SIRIN LABS буде працювати на останній версії Android, включаючи Shield OS від Sirin Labs, забезпечуючи можливості захищеного блокчейна.

«Status — це мобільна платформа з відкритим вихідним кодом, яка служить шлюзом для децентралізованих додатків (DApps) і сервісів, побудованих на Ethereum. Базовий комплекс забезпечує доступ до зашифрованих повідомлень, смарт-контрактами, цифровий валюті, і багатьох інших можливостей. На FINNEY буде попередньо встановлено Status, а браузер забезпечить доступ до світу DApps», - зазначив Кенес Ракішев, голова Ради Директорів SIRIN LABS.

«Наша мета полягає в стандартизації технології блокчейн при збереженні простого і зрозумілого інтерфейсу. Блокчейн-торгівля і досвід крос-платформної розробки в наш час далеко не є "безшовними". Разом зі Status та іншими стратегічними партнерами ми розробимо безпечну операційну систему з відкритим вихідним кодом, що дозволяє токенам взаємодіяти, а переходам бути абсолютно "безшовними" і безкоштовними для користувача. Це дозволить прискорити масове впровадження технології», - Хогег Моше, засновник і генеральний директор SIRIN LABS.

 

Нагадаємо, що компанія SIRIN LABS, планує провести ICO (Initial Coin Offering-первинне розміщення токенів) суперзахищених криптоустройств FINNEY 12 грудня 2017. Про це заявив голова Ради Директорів (chairman) SIRIN LABS Кенес Ракішев. На розробку мобільних девайсів планується зібрати від 25 до 75 млн. доларів. Від величини зібраних коштів буде залежати реалізація сценарію виходу гаджетів на ринок.



Категория: Hi-Tech