Об'єднання юридичних дій над монархом вакансії


Опубликованно 07.12.2017 14:52

Об'єднання юридичних дій над монархом вакансії

Двома основними профспілками, що представляють співробітників звалилася монарх авіакомпанії готують позови в обігу близько 1900 робочих місць.

Об'єднатися, який представляє бортпровідників та інженерів, сказав, що це був запуск претензії з приводу відсутності консультацій.

Профспілка пілотів Balpa сказала, що вона також домагається компенсації за "потертий" обробка надмірності новини.

Адміністратори КПМГ сказав він надавав підтримку співробітникам і вже видали бланки для посібників.

Монарх авіакомпаній припинив свою діяльність вранці в понеділок, з 90% її 2,100 робітників звільнено.

Розвал 50-річну історію ця компанія є найбільшою коли-небудь для авіакомпанії Великобританії і призвела до скасування всіх своїх рейсів і свята.Плата за телефон

Співробітники були відправлені повідомлення в той день, запрошуючи їх очних зустрічей в 09:00 за московським часом або конференцію в 14:00, КПМГ сказав.

КПМГ вже зіткнулася з критикою на співробітників монарх звинувачується за їх телефонної компанії приєднатися до конференц-дзвінка.

Фірма сказав, що робітники будуть відшкодовуватися за плату - крок, який Balpa вітає, кажучи: "здоровий глузд узяв гору".

Брайан Страттон, генеральний секретар Balpa, що становить 400 пілотів монарха, сказав: "Balpa можу підтвердити, що ми також будемо домагатися компенсації за потертий чином, наші учасники були повідомлені про смерть своєї компанії і власних мішковиною".

Містер Страттон сказав Бі-бі-сі, що Союз вже готує судовий позов.

Об'єднуватися сказав, що це буде будиночок трудового трибуналу за відмови компанії, щоб проконсультуватися у працівників на скорочення.

Профспілка також заявив, що роботодавці не дають необхідного 45-денного повідомлення або офіційного допомоги.

"Єдність робить все можливе, щоб допомогти колишньому монарху працівників у забезпеченні нових робочих місць, що пропонують безкоштовні юридичні консультації і запускаємо правові заходи для забезпечення відшкодування ними коштів, а також допомагає своїм членам знайти роботу з іншими авіакомпаніями," об'єднати національні офіцер Олівер Річардсон сказав.

КПМГ зазначає він послав листа при звільненні працівників у ніч на вівторок, два дні в адміністрації, яка "дуже швидко за будь-якої влади, тим більше такого масштабу".

Він додав, що ряд команда монарх годину була збережена, щоб допомогти "зробити як можна більше людей в роботу як можна швидше".



Категория: Финансы