Equifax і підтверджує британців постраждали від витоку


Опубликованно 08.12.2017 10:13

Equifax і підтверджує британців постраждали від витоку

Агентство Reuters

Відомості про британський народ "може бути доступна" при порушенні даних на кредитний рейтинг фірма нам Еквіфакс.

Рука Великобританії організації заявив, файли, що містять інформацію про "менше 400 000" британських споживачів, була доступна в проломі.

Минулого тижня, equifax і розкрив деталі Hack і сказав, що дані про більш ніж 143 мільйони американців було прийнято.

Федеральна Торгова комісія США розслідує, як дані були вкрадені.

З'явилася інформація, коли дані порушення були розкриті припускають, що хакери отримали в системах внутрішнього equifax і вже з середини травня цього року, коли компанія виявила його були пронизані і до кінця липня.

Відомості про номери соціального страхування, дати народження та адреси, було прийнято під час інциденту.

Equifax і зараз стоять десятки судових позовів з приводу того, що сталося.Захист даних

У заяві офісу Великобританії equifax і сказав, що внутрішнє розслідування показало, що відомості про британських споживачів, що була доступна під час злому.

Він сказав, що відомості про британців проходив у США у зв'язку з "провалом процесу", що означало, що обмежена кількість інформації зберігається в Північній Америці в період між 2011 і 2016.

Інформація містила імена, дати народження, адреси електронної пошти та телефонні номери. Не було ніякого адреси, паролі або фінансові дані.

Equifax і сказав, що, оскільки даних про громадян Великобританії був обмежений, це було "малоймовірно", що постраждалим буде страждати крадіжки особистих даних.

Вона хотіла зв'язатися з потерпілим і запропонувати їм безкоштовні послуги з захисту ІД, що б попередити їх, щоб будь-яка спроба вчинення шахрайства з їх деталі.

"Ми приносимо вибачення за цю помилку, щоб захистити споживачів даних Великобританії", - сказав Патрісіо ремон, президент в офісі equifax і Великобританії, в заяві.

"Наше найближче завдання полягає в підтримці тих, хто постраждав від цього інциденту і гарантувати, що ми докладемо всі необхідні поліпшення і інвестиції для зміцнення нашої безпеки і процесів у майбутньому", - додав він.

Вона співпрацює з управлінням з фінансових поведінки Адміністрації та офіс комісара з питань інформації про своїх розслідуваннях.

Equifax і створив сайт - equifaxsecurity2017.com - щоб тримати людей в курсі, що відбувається і давати консультації.



Категория: Финансы