Equifax і замінює співробітників після витоку даних


Опубликованно 26.12.2017 00:00

Equifax і замінює співробітників після витоку даних

ЕПК

Кредитний звіт гіганта equifax і замінив двох високопоставлених співробітників після виявлення минулого тижня він переніс обширний витоку даних.

Відомості про до 143 мільйонів американців, близько 400 000 британців і канадців, можливо, були викрадені хакерами з середини травня до липня.

Начальник інформаційної служби та начальник служби безпеки обидва стояли вниз.

Equifax і загрожують десятки судових позовів за порушення, в яких Федеральна Торгова комісія США розслідує.

Номери соціального страхування, дати народження, адреси і номери водійських прав на термін до 143 мільйонів американців були викриті, то в Атланті фірма говорить.

Також номери кредитних карт приблизно 209,000 американці і конкретного спору документи з персональною інформацією" за деякими 182 000 американців були доступні для хакерів, він додає.

Кредитори використовувати дані, накопичений фірми, такі як equifax і для оцінки кредитоспроможності клієнтів, що прагнуть до придбання будинку, машини та кредитні картки. Equifax і підтверджує британців постраждали від витоку Equifax і каже порушення даних натисніть 143 млн. - Як ти не вийде?'

Сьюзан Молдине, начальник служби безпеки, пішов у відставку і був замінений на Русі Ейрс в проміжну роль, в той час як директор з інформаційних Девід Уебб пішов і був замінений Марком Rohrwasser у проміжну ємність, фірма сказав.

Зміни, зроблені в рамках огляду фірми інциденту порушення безпеки кібер, були "негайно", Еквіфакс йдеться в заяві.Недавні масові витоку даних Yahoo одного мільярда записів відкритими 711 мільйонів акаунтів спамерських 412 млн. іншому мереж Шукач 200 млн записів виборців

У компанії додали, що її зовнішнє розслідування триває, і він тісно співпрацює з ФБР у кримінальному розслідуванні.

Equifax і містить дані про понад 820 мільйонів споживачів, а також інформація про 91 млн підприємств.

Його ціна акцій впала більш ніж на третину, оскільки вона виявила порушення на 7 вересня, повідомляє інформаційне агентство Reuters. Тайм Уорнер користувачі піддаються в порушення даних Закони Про захист даних Великобританії буде переглянута Тимчасові дані-зачищення проводів в кібер-витоках

Агентство Reuters

Американський сенатор Елізабет Уоррен, який придбав репутацію чемпіон споживачів, вимагаючи знати, як системи безпеки фірми не вдалося.

"Еквіфакс не вдалося надати необхідну інформацію, описувати, як саме це сталося, і як саме ваші системи безпеки не вдалося", - сказала вона в листі компанії.

"Початкові зусилля, equifax і надати інформацію клієнтам не зробив нічого, щоб прояснити ситуацію та насправді виявилася зусиль, щоб обдурити їх у відмові від важливих юридичних прав".

Виконавчий директор кредитного рейтингу фірми, Річард Сміт, відкрито вибачився за порушення та дасть свідчення по енергетиці та торгівлі палати Комітету слухання в Конгресі США на 3 жовтня.



Категория: Финансы