Минулого тижня, щоб провести старий ?1 монети


Опубликованно 27.12.2017 00:27

Минулого тижня, щоб провести старий ?1 монети

У людей всього за один тиждень, що залишилися, щоб провести їх старих монет номіналом 1 фунт стерлінгів, перш ніж компанії можуть відмовитися прийняти їх.

З 16 жовтня, на круглому ?1 монета перестануть бути законним платіжним засобом, будучи замінений новим 12-гранну версію на початку цього року.

Можна внести старі монети в більшості банків та поштове відділення після цієї дати.

Близько 1,2 млрд монет поки не повернувся, але приблизно 500 мільйонів досі перебувають в обігу.

Адам Лоуренс, головний керуючий Королівським монетним двором, сказав: "оскільки наближається крайній термін, ми зацікавлені в тому, щоб заохотити всіх, щоб відстежити їх остаточної монети і використовувати їх".

Десять місць, щоб знайти ваших старих монет номіналом 1 фунт стерлінгів

Новий ?1 монета "приховані" функції безпеки

Королівський монетний двір представив новий ?1 монету на 28 березня, щоб допомогти боротися з контрафактом, з одним в 30 старої версії оцінками фейк.

Його описували як "найбезпечнішу монету в світі", з серією анти -- підроблюючи деталі, включаючи матеріал, всередині якого можна виявити, коли в електронному вигляді за цією монетою обліку або в платіжних терміналах.

Тим не менш, він зіткнувся з деякими проблемами з моменту їх появи.

"Невелике число" монет в обіг були визнані несправними, а деякі і квиткових автоматах, а також вагонеток, не змогли взяти його.

АА повідомив в липні, що більш ніж один з п'яти рад Великобританії не реалізували всі свої паркувальні автомати з продажу квитків приймають нові монети.

Королівський монетний двір заявив, що деякі підприємства чекав до липня, щоб модернізувати машини - один раз було більше нових фунтів у зверненні, ніж старі.

Підприємці були попереджені за рахунок скарбниці в минулому році, що вони повинні оновити свої машини і Королівський монетний двір каже, що всі "підйомно-транспортне обладнання монета повинна бути в змозі прийняти новий ?1 монета" з 16 жовтня.

Зусилля щодо поетапної відмови від старих ?1 монета також перешкоджає компаній, які повернуті нова 12-стороння заміна помилково.

Банки заохочують клієнтів, щоб якомога швидше повернути своїх старих монет і не чекати, поки після того, як вони перестають бути законним платіжним засобом.

Поштове відділення говорить, клієнти можуть здати їх в будь-якій із своїх звичайних хай-стріт банківські рахунки "до подальшого повідомлення".Новий ?1 монета: демографічна статистика

ПА

Товщина: 2,8 мм - тонше, ніж стара монета

Вага: 8.75 р - світліше, ніж стара монета

Діаметр: 23.43 мм - більше, ніж стара монета

Введіть тираж: 1,5 мільярда - близько 23 євро з людини. Старий ?1 монети будуть переплавлені, щоб зробити нові

Зовнішнє кільце: золото-кольоровий, виготовлений з нікель-латунь

Внутрішнє кільце: сріблястого кольору, виготовлений з нікелевого сплаву



Категория: Финансы