iPhone х: 10 стрибків вперед в новий телефон


Опубликованно 27.12.2017 00:27

iPhone х: 10 стрибків вперед в новий телефон

Гетті Зображень

10-річчю запуску iPhone від Apple, як очікується, буде найбільшим оновленням телефон бачив з моменту її запуску.

Очікується, що оновлений дизайн з краю до краю дисплей, система розпізнавання осіб і доповненої реальності функцій.

Деякі аналітики прогнозували ціну для топових моделей, теж досягли нових висот.

У світі, в якому смартфон став всюдисущим, легко забути, як багато подиву Стіва Джобса відкриття спочатку було десять років тому, і як розділилися думки про те, чи дійсно гра-чейнджер.

Щоб відзначити цю подію, ми обрали 10 ключових моментів зі свого минулого. 1. 2004: народження проекту фіолетовий

Яблуко

Після успіху першого iMac і потім iPod, Apple почала розробляти планшетний наступного проривного продукту.

Але приблизно в 2004 році, екс-головний на iOS Скотт Форстолл згадує, що мають критичну розмова за обідом з генеральним директором Стівом Джобсом.

"Ми обидва були, використовуючи наші телефони і ненавидів їх," сказав він аудиторії на початку цього року.

"Ми оглянулися, і, як і всі навколо нас має телефон, і все виглядає дуже невпевнений в собі, як вони використовують їх.

"І Стів сказав," ви думаєте, ми можемо вважати, що демо, що ми робимо з планшетом і Multi-touch і зменшити його вниз, щоб щось... досить малий, щоб поміститися в кишені?'"

Це спонукало інженерів компанії Apple, щоб створити просте додаток "контакти", що обмежується кут екрану прототипу планшета.

"Другий [Стів Джобс] бачив цю демку, він знав, що це був він," пан Форстолл сказав. "Не було ніяких сумнівів. Так телефон треба було вести себе".

В якості юридичної подачу пізніше показати, промислових дизайнерів серпня 2005 року від Apple вже створив концепцію форм-фактора - модель фіолетовий - це впізнаваний в якості основи для iPhone, які пішли.2. Липень 2008 року: перше iOS Додаток випущений магазин додатків

Садуны Еріка

Зараз налічується більше двох мільйонів доступних додатків для операційної системи iOS для iPhone, і більшість власників мають кілька сторінок і папок варто програм.

Але на деякий час, після першої випустила iPhone не буде достатньо, щоб заповнити ще один екран.

Це тому, що сторонні розробники спочатку обмежується створенням програми, які працюють у веб-браузері пристрою. Як повідомляється, Стів Джобс вважав, що поліцейські рідне додаток Marketplace буде занадто складно.

Він не був до більш ніж рік після того, як телефон надійшов у продаж, що App Store був запущений.

Та історія була зроблена на 9 липня, коли Apple зробила з собою жменю рідної програми жити до ринку відкриває свої віртуальні двері.

Серед них був го - корова звук імітатор - з Денвера-Розробник Еріка Садуном.

"Я прийшла зі спільноти Втеча з в'язниці [в якому розробники змінювати смартфонів, які допоможуть додати можливості], які ставлять великий тиск на Apple, щоб мати свій власний магазин," мс Садуном сказав.

"Магазин додатків повністю змінена, як незалежні розробники можуть створювати бізнес, монетизувати свій продукт і представити його до спільноти людей, що більше, ніж хто-небудь коли-небудь мріяли.

"Він створив золоту лихоманку, що я не думаю, що ми коли-небудь знову побачити".3. Вересень 2008 року: компанія HTC представила мрію

Компанія HTC

Це звучить фантастично, але одного разу головний виконавчий час Google був членом Ради директорів Apple.

Ерік Шмідт не йти з посади до 2009 року, але дні його були пораховані, як тільки перший комерційний телефон був анонсований.

В HTC мрія пропонованих можливостей iPhone і раніше не вистачало, у тому числі копіювання і вставки, вигляд на вулицю та мультимедійних Повідомлень.

І в той час були прохолодні відгуки, - припускаючи, що він був "найкраще підходить для ранніх послідовників" - вони визнали потенціал більш відкриту платформу для смартфонів на iOS.

Цікаво, що цей сон був теоретично здатний підтримувати "мультитач" жестів - усвідомлюючи, скільки пальців були в контакті з екраном - але ця функція була відключена.

Це було, ймовірно, тому, що Apple була запатентована технологія.

Коли HTC додали можливість подальшої апарат у 2010 році, Стів Джобс був розлючений.

"Я збираюся знищити Android, тому що це крадений продукт", - він згодом розповів його біограф Уолтер Айзексон.

"Я готовий піти на термоядерної війни на цьому".4. Лютий 2010: додаток Siri випустили Шрі

Гетті Зображень

У ці дні, Apple витрачає мільйони, що робить рекламу В ролях Siri і Дуейн "Скеля" Джонсон, серед інших знаменитостей со-зірок.

Але коли віртуальний помічник був вперше випущений на iOS, це був порівняно низький профіль програми з досить неясний Каліфорнійський науково-дослідний інститут, який був частково фінансується Пентагоном.

Його бізнес-модель полягає у заряду ресторанів і промоутерів разі плату за будь-які голосовим управлінням замовлень, зроблених для їх бізнесу, і план був до випуску наступної версії для Android і BlackBerry.

Але що змінилося за два місяці після його запуску, коли Apple купила технологію, як повідомляється, більш ніж на $200 млн (?150 мільйонів фунтів).

Додатки залишилися жити в магазині додатків до жовтня 2011 року, після чого оновлена версія стала унікальною функції недавно запущеної айфон 4С.5. Червень 2010: перше селфи на iPhone

Гетті Зображень

Коли iPhone 4 був випущений, відгуки виділивши його додаванням фронтальна камера орієнтована на її використання для відео-дзвінків, а не автопортрети.

Можливо, це було зрозуміло. Хоча слово "селфи" вже придуманий, він ще не стали буденністю.

І в той час як iPhone 4 був не перший телефон з функцією камери по обидві її сторони - Соні Еріксон у 2003 році - він може стверджувати, що є рушійною силою у піднесенні селфи культури.

"В iPhone 4 було важливо, так як у вас був прилад, який дуже простий у використанні, великий підліток, демографічний доступ, і вибух мобільних додатків," сказав Чарльз Артур, Автор цифрових воєн.

"Це класичний приклад ненавмисних наслідків.

"Тепер, селфи і автограф.

"Спостерігати за людьми в будь-громадський захід, де вони зустрічаються зірки, і вони завжди намагаються зробити селфи з ними."6. Жовтень 2011 року: смерть Стіва Джобса

Гетті Зображень

Коли Тім Кук, а не Стів Джобс - представила 4S на 4 жовтня 2011 року, він зіткнувся з критикою за його виконання. Бі-бі-сі навіть звинуватив його появи "нудною".

Що не було очевидно в той час, що містер Кук повинен був розуміти, що його наставник і друг Стіва Джобса був близький до смерті.

Він помер на наступний день.

Цілком імовірно, що Apple б звалився якби містер Джобс повернувся в 1997 році для компанії він став співзасновником, тобто ніколи не було айфона.

Або якби він згодом не залишився в Apple, можливо, інженери компанії могли б переслідував суперника дизайн мобільного телефону заснований близько клацніть iPod колесо.

Звичайно, після його смерті Apple ще до запуску продукту наблизитися до досягнення рівня в iPhone на успіх, і деякі задаються питанням, чи буде це коли-небудь буде.

Останній публічний виступ пана Джобса був міська Рада Купертіно в червні 2011 року, де він просив дозволу для Apple, щоб побудувати нову штаб-квартиру.

Новий iPhone стане першим продуктом, який буде виведений на новий кампус, в рамках заходу під назвою Стів театр вакансії.7. Квітень 2012: поглинання Facebook за $1 млрд в Instagram

Гетті Зображень

Якщо коли-небудь доказ було необхідно руйнівних економічних наслідків для iPhone, поглинання Instagram надав.

Додаток було в наявності лише 18 місяців, коли було оголошено про угоду. Це було лише 13 осіб і була iOS-ексклюзивні до тиждень до відкриття.

Його захоплення забезпечив процвітання обох Instagram інвесторів, а також для інших смартфонів-огляди стартапів, які шукають венчурний капітал готівкою.

У той час багато хто думали, що Facebook сильно переплатив. Тепер, як Instagram засмоктує все більше і більше рекламних доларів, у той час як боротьба за фінансування автономних носіїв погіршиться, це схоже на торг.

Інші програми, який дебютував на iPhone - включаючи убер, сайт deliveroo і Airbnb - потрясли індустрії і в інших напрямках.

І за одними оцінками, загальна вартість глобальної економіки додатків, включаючи продаж програмного забезпечення, реклами і мобільної комерції - був 1.3 $тн (?993bn) за минулий рік.8. Липень 2012: Apple купує компанію authentec

Гетті Зображень

356m $поглинання яблука датчик чіп-мейкера відбиток у 2012 році викликало особливою проблемою для Samsung.

Південнокорейська компанія вже через Флорида-на основі компонентів компанії в своїх ноутбуків, і тільки що оголосила про угоду, щоб додати ще один зі своїх продуктів безпеки для своїх android телефонів.

Але хоча ідея засмучувати свого головного суперника, напевно, мав якийсь заклик, найбільшим перевагою Apple була можливість запустити свою систему сенсорного ID iPhone 5s у 2013 році.

Як відзначають коментарі, попередні спроби ввести сканування відбитків пальців для телефонів виявилися ненадійними, часто викликають загострення більше, ніж вони того варті", але нова система працювала "майже бездоганно".

Спочатку функція була обмежена, щоб бути використані, щоб розблокувати телефон і зробити цифрові покупки від Apple.

Але пізніше це дало можливість компанії Apple, платити з допомогою сторонніх додатків, не вимагаючи від вводу пароля кожен раз.

Одним з побічних ефектів успіху датчик це, можливо, продовжив життя фізичної кнопки Home на iPhone.

Якщо чутки, щоб повірити, що Apple намагалася замінити його на частини, які можуть бути приховані під екраном і може повністю замінити її з сканування розпізнавання осіб на iPhone Х.9. Серпень 2013: Стів Балмер говорить, що він залишає посаду головного Майкрософт

Гетті Зображень

У 1997 році, компанія Microsoft кинула Яблуко рятувальний круг, взявши $150 млн акцій компанії слабкості.

Компанія Apple повернула підтримку, випустивши продукт, який Microsoft вперше вдалося правильно зрозуміти, а потім з усіх сил, щоб відповідати.

Виконавчий директор Стів Баллмер хвацько сміялися перспективи в iPhone після того, як він вперше почув про це.

"Це найдорожчий телефон у світі, і він не сподобається бізнес-клієнтів, тому що у нього немає клавіатури", - сказав він в 2007.

Шість років потому, він оголосив про захоплення телефонів Nokia бізнесу за 5,4 млрд євро ($6,5 млрд; ?5 млрд) у спробі наздогнати, тільки суми повинні бути списані в 2015 році після того, як він пішов і його наступник, нарешті, прийняв Windows телефоні виявився провальним.

Іронія в тому, що якщо пакет від Microsoft, Apple не були продані під містер Балмер, тепер він буде на суму понад 40 млрд. доларів і він міг би користуватися успіхом.

"Як і багато інших людей, Стів Баллмер повністю недооцінила вплив на iPhone", - каже Бен Вуд, з КСУ подання з питань комерційної.

"Його зарозумілий звільнення, безумовно, повернутися, щоб переслідувати його".10. Липень 2016: Покемон піти випустили

Гетті Зображень

Покемон піти лихоманки вже пройшли свій пік, та додаток, швидше за все, зробити заголовки для невдалих подій, ніж рідкісні спостереження монстра.

Але його спадщина була довести, що доповненої реальності (AR) додатків, в яких графіка змішуються з реальними поглядами - можуть мати масовий заклик.

АР насправді сходить до 2009 року на iPhone, коли французький Розробник створив додаток, яке показує найближчі магазини та інші пам'ятки в Парижі.

Але він набув вік зі швидким релізом операційної системи iOS 11, в яку входить Аркит - програмне забезпечення, яке робить його легше для розробників, щоб закріпити графіка в світі за межами і враховувати умови освітлення.

Кілька демок випустили заздалегідь подивився, вражає, не менш версії pacman, де ви ходите по лабіринту.

Залишається питання, чи будуть користувачі задоволені відчуває дію на їх айфонів, або ж Apple буде змушена випустити супутньої гарнітури, щоб дозволити їм йти вільні руки.



Категория: Финансы