Сотні тисяч убер підписати петицію


Опубликованно 03.01.2018 00:01

Сотні тисяч убер підписати петицію

Агентство Reuters

Сотні тисяч людей вже підписали петицію, що закликає до транспорту для Лондона скасувати своє рішення не продовжувати ліцензію компанії ?ber.

У п'ятницю, регулятор убер сказав, не "відповідний", щоб провести Лондонський приватний оренда ліцензії оператора за ознакою "суспільна безпека і безпеки".

Більше 400 000 імен були додані до клопотання убер на Change.org.

Ride-град додаток фірма заявляє, що оскаржуватиме рішення по Тфл.

Петиція, розпочата ?ber в Лондоні, каже: "Якщо це рішення залишається в силі, на ньому буде виставлено понад 40 000 ліцензованих водіїв і позбавляти мільйони лондонців зручний і доступний вид транспорту".

Стосується вантажних перевезень, експедиції та включають убер підхід до проведення перевірок водіїв та звітності тяжких злочинів. Що робить Лондон убер означає заборону? Сім речей, людей буде не вистачати, якщо убер втрачає свою ліцензію таксі в Лондоні Ваша думка: uber Лондон втрачає ліцензію

Ліцензія убер закінчується 30 вересня.

Він має 21 днів, щоб оскаржити рішення Тфл і можете продовжувати працювати, поки якихось звернень продовжується.

Агентство Reuters

Позивачка Гленн Gathercole, з Лондона, - сказав він додав свій підпис, бо: "прибери надає таку необхідну альтернативу таксі і чорні кеби. Це ефективніше, безпечніше і економічніше, ніж альтернативи".

Але мер Лондона садок Хан підтримує рішення щодо Тфл.

"Було б неправильно, якщо Тфл продовжувала ліцензії убер, якщо є спосіб, що це може становити загрозу для безпеки лондонців", - сказав він.

Однак, сказав убер рух "показала миру, що далеко не відкриття, Лондон закритий для інноваційних компаній".

Один водій ?ber в Лондоні сказав: "я не думаю, що це справедливе рішення. Убер пропонує гнучкий графік, а також тижневий дохід".

І Користувач Twitter @Gabbysalaza_ каже, що вона "дратує" на рішення як ?ber дозволив їй вийти з незручні ситуації, якщо на ніч.

Близько 3,5 мільйонів пасажирів і 40 000 водіїв використовувати додаток ?ber в Лондоні.Убер спори Виконавчий директор Тревіс kalanick, який допоміг знайти компанії в 2009 році, пішов у відставку в липні після серії скандалів і критики його стилю управління У червні 20 співробітників були звільнені після того, як Юридична фірма, розслідування конкретних скарг в компанії з приводу сексуальних домагань, знущань і переслідувань за проблем звітності На початку 2017 року, фірма заплатила ?16.2 млн ($20 млн) в США, щоб врегулювати звинувачення він дав неправдиві обіцянки водіїв, за скільки вони могли б заробити У жовтні 2016 убер втратив орієнтир трибунал зайнятості у Великобританії ухвалив, що водії повинні бути класифіковані як робочі, а не самозайнятість Через кілька місяців компанія ?ber оголосила про свій намір запропонувати курси англійської мови, фінансові консультації і уявити апеляційної колегії з Великобританії працівники після критики через відсутність підтримки і права водіїв У 2015 році Нью-Делі уряд заборонив додаток на основі таксомоторних компаній після водій таксі зґвалтував пасажирку у своїй машині У ?ber припинив роботу в Остіні, штат Техас, коли це було сказано, драйвери для перевірки відбитків пальців, але його відновили свої послуги після того, як вимога було покінчено



Категория: Финансы