Не купуйте пожежонебезпечний холодильниками, говорить, що?


Опубликованно 04.01.2018 00:01

Не купуйте пожежонебезпечний холодильниками, говорить, що?

Гетті Зображень

Споживачам рекомендується припинити купувати холодильники і морозильники з легкозаймистими пластиковими спинками, які могли б створити небезпеку пожежі.

За даними досліджень, завдяки яким? є як мінімум 236 таких моделей на продаж, становить майже половину ринку.

Також просимо виробників такої техніки.

Тим не менш, в галузі сказав, що споживачі не повинні бути стурбовані. Він наполягав на тому, що всі холодильники і морозильні камери продається у Великобританії дотримуються вимог правової безпеки.

Крок який? наступні п'ять років акції на Лондонській пожежної бригади, щоб мати повний вогнезахисний мінусовки на такі прилади стануть обов'язковими.

Легкозаймистими пластиковими спинками навряд чи будуть безпосередньою причиною пожежі, але вони можуть допомогти полум'я розповсюджуватися.

Що? додав новий інструмент на свій сайт, який дозволяє споживачам перевірити полум'я-retardant характеристики:ХолодильникиФризериХолодильник-морозильник

Він також вилучені десятки приладів від своєї "кращою покупкою" столи.

Тому що він вважає, що небезпека відносно невелика, що? не закликаючи до мільйонів існуючих пристроїв, які будуть відкликані.

"Люди, у кого вже є одна з цих моделей в їх будинках не повинні бути стурбовані, але наша порада полягає в тому, що ніхто не повинен придбати один з нових", - сказав Алекс Нейл, керуючий директор чого? Будинки та обслуговування товару.

ПА

В експлуатації холодильник-морозильник був процитований в якості причини Гренфелл вежі вогню.

Тим не менш, він як і раніше розглядається судово-офіцерів, і не відомо, чи має він легкозаймисті назад.Тести на безпеку

У тестах, проведених Лондонської пожежної бригади, холодильник без вогнезахисним тому загорівся після 90 секунд, і потрібно було гасити після двох з половиною хвилин.

Однак немає ніяких доказів, що хтось був поранений або убитий як прямий результат легкозаймистими пластиковими спинками.

Що? розглянувши 506 холодильники, морозильники і холодильники-морозильники, які в даний час у продажу у Великобританії, з'ясувала, що 46% з них не мають повністю вибухозахищений спиною.

З 26 моделей Хотпоинт вони досліджували, тільки одна пожежа-завзята підкладка. Ніхто з ІКЕА-одне з 12 моделей Індезіт, тільки два мали функцію безпеки.

Навпаки, всі моделі, Беко, Bosch, Грундиг, ЛГ, Милі, компанії Panasonic, Samsung, Siemens були повністю захищені. Більшість з них були металевими спинками. Гренфелл Вежа пожежа почалася в холодильник-морозильник Пожежної сигналізації за несправної побутової техніки Наша побутова техніка безпечно?

Тим не менш, в галузі каже, що нинішні тести на безпеку були дуже ретельні.

"Це означає, що вони розроблені у відповідності зі строгими, науково певними, погоджених на міжнародному рівні стандартів безпеки," Асоціації виробників побутової техніки (AMDEA) сказав у своїй заяві.

"Таким чином, хоча у нас близько 43 млн холодильників і морозильних камер, в тому числі ми зберегти на довгі роки, пожежі дуже рідкісні."

Гетті Зображень 'Захист'

Лондонської пожежної бригади сказав, що він був дуже стурбований нинішньою промисловий стандарт, який дозволяє вогонь, щоб пройти до холодильника ізоляції і прискорити вогонь.

"Всю задню частину холодильників і морозильних камер повинен бути належним чином покриті вогнетривким матеріалом, щоб обмежити поширення вогню, але нинішні стандарти изготавливания раніше дозволяє для дірок в підкладку для кабелів або компонентів, які залишили б легкозаймистою утеплювачем усередині відкритими", - сказав Ден Дейлі, заступник комісара з пожежної безпеки.

"Частково охоплює задню частину холодильника-це як протипожежні двері з отвором в ньому, що дозволило б вогонь, тепло і дим проходить через".

Минулого місяця бригади направив прем'єр-міністру попередження про те, що техніка з легкозаймистими пластиковими спинками запропонувати мало захисту, якщо ізоляція піни ловить світло.

Сучасним стандартом безпеки для холодильників і морозильників, відомому як МЕК 60335-2-24, постійно переглядається.

В останньому оновленні, у липні, було вирішено, що подальше незалежне тестування буде проводитися, щоб побачити, якщо стандарт має бути змінена надалі.

Однак Який? сказав, що промисловість повинна зробити правильну річ, негайно заборонивши легкозаймисті матеріали.

Він також хоче, щоб національний орган взяти на себе відповідальність за збереження домашніх господарств, безпечний і обліку небезпечних продуктів з дому.

Отримуйте новини від Бі-бі-сі у Вашій поштовій скриньці, кожен будній день вранці



Категория: Финансы