Ексклюзивні бантики для критики за поради повернення


Опубликованно 10.01.2018 04:18

Ексклюзивні бантики для критики за поради повернення

ПА

Авіакомпанія Ryanair виконала вимоги регулятора і оновила свій сайт, щоб пояснити, як він буде перенаправляти клієнтів.

Авіакомпанія говорить, що він відправив всіх своїх клієнтів, які постраждали від його 2,100 скасування рейсів.

На своєму сайті він визнає, що це необхідно, щоб запропонувати клієнтам скасованих рейсів повне повернення.

Управління цивільної авіації (caa) зобов'язав авіакомпанії Ryanair, щоб помістити інформацію про своєму сайті до 5 вечора в п'ятницю або особою можливих дій.

На цьому тижні, головний виконавчий САА Ендрю Хейнс сказав, що він "розлючений" авіакомпанія не дотримується закону, не в змозі запропонувати по переорієнтації пасажирів на конкуруючих авіакомпаній.

Бюджетні авіакомпанії сказав, що він прийняв на себе більше додатковий персонал, щоб процес очікуване збільшення вимог клієнтів.

Авіакомпанія Ryanair була змушена САА уточнити, що постраждали пасажири, які раніше "може бути обраний варіант, який не підходить для них в результаті яких-небудь непорозумінь їх EU261 прав" мають право передумати, наприклад, віддавши на рейс, що виконується іншою авіакомпанією, а не повернення.

Якщо немає рейсу Ryanair була доступна для отримання клієнтам до зазначеного ними пункту призначення, клієнти можуть вибрати для порівняльної рейс на easyjet, Jet2, Вуэлинг, компанія cityjet, компанія aer Lingus, норвезький або з боку європейського авіакомпанія уточнила.Зруйновані плани

Авіакомпанія Ryanair Кенні Джейкобс заявив: "ми прагнемо до обробки всіх таких вимог протягом 21 днів з моменту отримання і сподіваємося, що всі подібні претензії врегульовано до кінця жовтня".

Авіакомпанія Ryanair скасувала до 50 рейсів в день до кінця жовтня, зачіпають 315,000 пасажирів.

Потім його скасували ще 18 000 рейсів між листопадом і березнем, що впливають на плани поїздки ще 400 000 пасажирів.

Бюджетні авіакомпанії сказав він оновив розділі часті запитання сайту, щоб відобразити всі ці зміни.



Категория: Финансы