Травень обіцяє ?10 млрд. допоможемо купити імпульс


Опубликованно 11.01.2018 00:46

Травень обіцяє ?10 млрд. допоможемо купити імпульс

Гетті Зображень

Уряд знайде додаткові ?10 млрд для допомоги купити схему, щоб ще 135 000 осіб отримати на майно сходах, Тереза Мей сказала.

Додаткові гроші допоможуть покупцям отримати іпотечний кредит з депозитом як мінімум 5%, щоб купити нове житло.

Місіс Мей не надав жодних деталей про джерела фінансування і сказав, що плани будуть викладені в бюджет на 22 листопада.

Але аналітичним Інститутом Адама Сміта критикували відродження схема, заявивши, що буде штовхати вгору ціни на житло.

Прем'єр-міністр підтвердив додаткового фінансування на bbc1 Ендрю Марр шоу як конференції консервативної партії в Манчестері починається.

Допомогти більшій кількості людей, щоб придбати їх перший будинок є частиною консервативної поштовх, щоб повернути молодих виборців, багато з яких перейшли на працю в Джеремі Корбін. Тереза Мей: ми слухали на студентських зборів Питання та відповіді: Допоможіть придбати по іпотечній схемі Як жити в своєму будинку у віці 25

Місіс може також пообіцяв більше гарантій для орендарів у приватному секторі оренда і стимули для домовласників, щоб запропонувати більше орендарів.

Інститутом Адама Сміта, правий мозковий центр, уподібнюється відродження допомогти купити, аби "кидати бензин на багатті".

Сем Боумен, його виконавчий директор, сказав: "ринок нерухомості повністю дисфункціональною, тому що пропозиція настільки жорстко обмежена правилами планування, і додавання попиту без розширення пропозиції будинків тільки збирається підняти ціни на житло і зробити житло ще більш недоступним для людей, які не можуть претендувати на державну субсидію.

"Відродження допоможемо купити-дивно необачна крок, який може виявитися економічно і політично згубним для держави".

Що допомогти купити? Перший етап стартував у квітні 2013 року в Англії і запропонували 20% кредит від уряду для покупців нової нерухомості вартістю до ?600,000. Покупців потрібен депозит 5%. Коли власність продана, уряд знищує свій кредит і буде приносити прибуток, якщо вартість майна зросла. Допомога в покупках грошові кошти можуть бути використані лише для придбання новозбудованого будинку. У листопаді 2015 року Джордж Осборн, канцлер Німеччини, заявив, що програма кредитування капіталу в Англії буде продовжено до 2021 року, а не в грудні 2016 року. Подібні схеми в Уельсі, Шотландії, в даний час закінчився.



Категория: Финансы