Ейр Берлін easyjet і Lufthansa переговори


Опубликованно 13.01.2018 00:48

Ейр Берлін easyjet і Lufthansa переговори

Неспроможним авіакомпанії Air Berlin, Німеччина другий за величиною перевізник продовжує переговори з easyjet і Lufthansa про можливий продаж.

Повітря Берліна, який досі літає після 150 мільйонів євро (?130м) рятувальні кредиту від уряду Німеччини, заявила, що угода може допомогти 80% своїх співробітників.

Буде продовжувати переговори з двома авіакомпаніями до 12 жовтня, щоб продати частину бізнесу, Ейр Берлін сказав.

Остаточна угода має бути схвалена регулюючими органами Європейського Союзу.

Раніше Британські авіалінії батьківським компанію iag підтвердила вказавши заявку на участь Ейр Берлін, але сказав, що це очікується, що авіакомпанія буде йти, головним чином, для авіакомпанії Lufthansa.

Головний виконавчий мкг Віллі Уолш заявив на галузевій конференції, що не буде "прийти, як будь-сюрприз", якщо "Люфтганза" був головним переможцем."Хороші перспективи'

Повітря Берліна, яка налічує близько 140 літаків, подала на банкрутства в серпні після того, як його основний акціонер, авіакомпанія Etihad Перської затоки, відкликав фінансову підтримку.

Томас Вінкельман, виконавчий директор Ейр Берлін заявив: "Ми знаходимося на шляху до досягнення хороші перспективи працевлаштування для 80% наших колег з нашими претендентами. Однак, ми не зможемо зітхнути з полегшенням, поки комісія ЄС остаточно схвалив угоди".

Раніше в цьому місяці Європейська комісія схвалила кредит 150 мільйонів євро від німецького уряду, заявивши, що це буде сприяти захисту інтересів авіапасажирів.

Повітря в Берліні нещодавно була змушена скасувати близько 100 рейсів після великої кількості своїх пілотів захворів.

Це спонукало авіакомпанію, щоб звинуватити їх у саботажі врятувати переговори з потенційними інвесторами.



Категория: Финансы