Оновлення Xiaomi Mi A1 до Android 8.0 Oreo призупинено


Опубликованно 13.01.2018 08:17

Оновлення Xiaomi Mi A1 до Android 8.0 Oreo призупинено

Напередодні Нового року Xiaomi випустила довгоочікуваний Android 8.0 Oreo для смартфона Mi A1. У компанії хотіли як краще, а вийшло "як завжди" — через кілька тижнів від оновлень довелося відмовитися із-за серйозних помилок.

Напередодні Нового року Xiaomi випустила довгоочікуваний Android 8.0 Oreo для смартфона Mi A1. У компанії хотіли як краще, а вийшло "як завжди" — через кілька тижнів від оновлень довелося відмовитися із-за серйозних помилок. Що пішло не так?

Деякі власники Xiaomi Mi A1 скаржилися на повільний запуск камери (до 5 секунд), швидкий розряд акумулятора при включеному Bluetooth, проблеми з додатком для набору номера і помітне погіршення звуку в навушниках. З прошивки зникли жести сканера відбитків пальців, а кнопка недавно запущених програм іноді перестає реагувати на натискання. І це ще не повний список.

Частина виявлених багів вже виправлена в бета-версіях, а номеронабирать можна «оживити» самостійно, видаливши додаток MyJio або заборонивши йому доступ до телефону в настройках дозволів. Що далі?

Розробники обіцяють усунути помилки в найближчі кілька тижнів. Після цього компанія відновить оновлення Xiaomi Mi A1 до Android 8.0 Oreo.

Проблеми з апдейтом виникли й у OnePlus, тим часом Samsung нікуди не поспішає і продовжує тестувати прошивки для своїх флагманів в рамках бета-програми.

Джерело: FoneArena



Категория: Hi-Tech