Equifax і порушення даних більше, ніж думка


Опубликованно 21.01.2018 00:29

Equifax і порушення даних більше, ніж думка

ЕПК

Equifax і показав 2.5 мільйона американців більше, ніж вважалося раніше, можливо, були скомпрометовані інформацію у величезному порушення інформаційної безпеки на фірмі.

Кредитний звіт гігант заявив у понеділок близько 145,5 млн клієнтів в США могли бути порушені, в порівнянні з попередньою оцінкою в 143 мільйони.

Оновлення прийшло напередодні колишній бос Річард Сміт виступає в Конгресі з приводу нападу.

Містер Сміт вибачився перед слуху недоліки фірми.

Критики кажуть, що компанія не змогла прийняти належні заходи для охорони інформації, такої як номери Соціального Страхування, дати народження та адреси - й надто довго чекав, щоб інформувати громадськість.

Equifax і розкрита у минулому місяці напад, оцінюючи, що близько 400 000 і 100 000 британців, канадців, можливо, також були скомпрометовані дані.

У понеділок, фірма підвищила свою оцінку для американських замовників, але опускають його тільки 8,000 канадці після подальшого розслідування. Бос equifax і залишає після витоку даних Американські законодавці атаки equifax і за халтуру

У своєму виступі, підготовленій для Конгресу США, які були опубліковані в понеділок, містер Сміт закликав США вжити нові стандарти для кредитної інформації про клієнта.

Містер Сміт, який пішов у відставку минулого місяця, заявив, що напад змусив його повірити, що споживачі повинні мати одноосібний контроль над тим, коли їх кредитна інформація може бути доступна. Що сталося в нападі?

Свідчення колишнього керівника Еквіфакс і голова також запропонував хронологію події.

Містер Сміт сказав, що перший напад стався в травні, хакери, скориставшись вразливістю програмного забезпечення, equifax і був попереджений про в березні і не звертався.

Equifax і виявили зараження на 29 липня. Містер Сміт сказав, що він дізнався про проблему через два дні.

Розслідування, замовлене компанією, показали масштабність атаки до середини серпня.

Містер Сміт сказав, equifax і зіткнулася з "масовим" завдання для підготовки до реагувати на потреби клієнтів. Незважаючи на це, фірма була перевантажена дзвінками після того, як порушення стало надбанням громадськості, і почалися проблеми з сайтом, він створений для розгляду скарг клієнтів.

Equifax і містить дані про понад 820 мільйонів споживачів, а також інформація про 91 млн підприємств.



Категория: Финансы