Пасажирів Ryanair зростати, незважаючи на порушення


Опубликованно 22.01.2018 00:19

Пасажирів Ryanair зростати, незважаючи на порушення

Авіакомпанія Ryanair говорить, що він літав у вересні 11,8 мільйона чоловік, що на 10% більше, ніж у тому ж місяці в 2016 році, незважаючи на незручності, викликані скасуванням рейсів.

Авіакомпанія оголосила минулого місяця, що тисячі рейсів будуть виключені з розкладу у вересні та жовтні.

У своїй заяві авіакомпанія Ryanair повторив свої вибачення тим, хто постраждав від скасування, і сказала, що вона повертається або переведеному 98% з них.

Він сказав, що решта 2% ще звернутися в авіакомпанію.

"Ми ще раз щиро вибачаємося перед нашими клієнтами за ці глибоко шкодує з приводу скасування", - заявив Кенні Джейкобс, директор з маркетингу компанії Ryanair.

Авіакомпанія Ryanair заявила, що її літаки були у вересні 97% повний третій місяць поспіль.Регулятор люті

Авіакомпанія Ryanair оголосила про першу хвилю 2,100 скасування в середині вересня, після того, як його переставили списки пілотів, щоб відповідати новим правилам авіації, згідно з яким в їх льотних годин реєструються.

До кінця вересня вона оголосила 18,000 подальші рейси будуть скасовані протягом зимового сезону. Ці кроки впливають більше, ніж 700 000 пасажирів. Авіакомпанія Ryanair: 34 маршрутів буде призупинено Авіакомпанія Ryanair скасування: які мої права?

У першому авіакомпанії хвиля відмін авіакомпанія Ryanair запропонувала пасажирам, що постраждали в ?40 купон за скасування рейсу як спосіб вибачитися.

Це був невисокий на європейські правила, що регулюють скасування польотів та прав пасажирів, Ryanair і в результаті був змушений підкоритися вимогам регулятора і викласти варіантів, які пропонують постраждалим пасажирам.

Минулого тижня начальник управління цивільної авіації, Ендрю Хейнс заявив, що його "дратує" авіакомпанія не дотримується закону, не зумівши запропонувати по переорієнтації пасажирів на конкуруючих авіакомпаній.



Категория: Финансы