Козир загрозу для НФЛ за податкові пільги


Опубликованно 24.01.2018 00:01

Козир загрозу для НФЛ за податкові пільги

Гетті Зображень

Президент США Дональд Трамп закликав до національної футбольної ліги (НФЛ) буде позбавлена податкових пільг.

У Твіттері він поскаржився Ліги здобув "масивний" податкові пільги, у той час як деякі його гравці були "неповагу" гімн.

Команди платять податок, але часто отримував державну підтримку, щоб побудувати стадіони.

Офіс Ліги НФЛ, який курирує правил, суддів і проект коледжу, відмовилася від свого безподаткового статусу в 2015 році.

Авторське право зображення @realDonaldTrump @realDonaldTrump

Десятки гравців були на колінах під час передматчевого гімну, а не стояти, в гніві на зауваження президента.

Колишній Сан-Франциско 49ers захисник Колін kaepernick почали акції протесту в минулому році, коли він сів як "зоряний Прапор" був розіграний під час передсезонної ігри у 2016 році.

Він пояснив свій жест, який пізніше став відомий як "коліно", був покликаний висвітлити расової несправедливості і жорстокості поліції щодо афроамериканців.

Містер Трамп різко розкритикував Гравців за протести і натиснув на НФЛ, щоб заборонити їх.

@ВП/Твіттер

У неділю, віце-президент США Майк Пенс вийшов з гри NFL між Індіанаполіс Колтс і Сан-Франциско 49ers після того, як гравці відмовилися стояти.

Містер Пенс сказав, що він не міг бути присутнім на заході, що "поважає наших солдатів, наш прапор" після відмови від гри в рідному штаті Індіана.

Президент Трамп написав у Твіттері, що він запитав містер Пенс, щоб піти, якщо гравці опустився на коліна і сказав, що він "гордий за нього". Що дійсно керуючи козир в його ворожнечі НФЛ? Розшифровка протести НФЛ

Президент продовжує брати участь в питання - нахвалюють власник "Даллас Ковбойз" Джеррі Джонс, який погрожував піти з гравців, які не встали під час виконання гімну.

Коментатор каналу ESPN Jemele Хілл закликав рекламодавців бойкотувати ковбої в результаті Володимир коментує Джонс і були відсторонені від мережі на два тижні за "порушення принципів соціальних медіа".

Містер Трамп передав коментувати це рішення, заявивши, що рейтинги ESPN падали в результаті застосування мс-Хілл.

Протести були також помічені за межами США з деякими гравцями в двох матчах НФЛ влаштували на стадіоні "Уемблі" у наступні тижні "з колін", коли зоряно-Смугасте Прапор було зіграно.

Гравці, які стоять на самому справі порушення етикету, але не порушуючи закон.

Код, прапор, який був складений в 1923 році, охоплює всі аспекти етикету по відношенню до зоряно-смугастим, в тому числі, як поводитись, коли грає гімн. Код ніколи не застосовується, однак, і немає покарання за порушення його.

У Кодексі йдеться, що люди повинні стояти і дивитися на прапор, якщо він є. Мирні жителі повинні встати по стійці смирно зі своєю правою рукою за серце, а військовослужбовців у військовій формі та ветеранів привітав всьому. Останні поправки до Кримінального кодексу сказано, що військовослужбовці без форми також можуть салютувати.



Категория: Финансы