Теско суд: звільнилися з-за побоювань цілісності


Опубликованно 26.01.2018 00:27

Теско суд: звільнилися з-за побоювань цілісності

Юлія Quenzler

Суд за звинуваченням у шахрайстві в tesco чув, що два співробітника департаменту фінансів пішов у відставку в 2014 році через побоювання, що вони можуть бути збитку для своєї професійної репутації.

Обидва були незадоволені тим, що вони просять зробити босам.

Колишній начальник фінансового теско, керуючий директор і комерційний бос харчовими продуктами заперечують звинувачення в шахрайстві шляхом зловживання становищем і підробці звітності.

Інвестори сказали, що рахунки компанії були завищені в 2014 році.

Карл Rogberg, 50, Кріс Буш, 51, і Джон Scouler, 49, нібито не змогли виправити невірно записані цифри доходів.

Проблеми з рахунками Теско з'явилися на світло в оголошенні регулювання у вересні 2014 року, коли Теско шокував ринок у визнанні його була завищена на прибуток близько ?250 метрів.

Tesco вже сказав, що це було неправильно платежів від своїх постачальників і заплатив ?85 млн як компенсацію інвесторам, які втратили, коли вартість акцій впала в результаті обліку одкровень.Страхи

Саутуоркский коронний суд в Лондоні чув ще троє чоловіків звинувачуються в приготуванні книги" шляхом встановлення доходів, з яких не заробили, щоб штучно завищити свої показники.

Прокуратура повідомила суду, що в кінці зустрічі з комерційними директорами, перш ніж половина компанії рік, що закінчився в серпні, Буш знав, наскільки критична ситуація, якщо він продовжив.

Вона сказала: "містер Буш знав, що отвір на рахунках наприкінці другого тайму у фінансовому році може скласти ?600 млн, якщо нічого не змінилося.

Агентство Reuters

"Пан Буш сказав, що вони будуть в змозі розібратися, коли новий головний виконавчий директор приїхав. Але поки новий головний виконавчий директор прибув, інструкції містера Буша повинні були отримати до нуля бюджетів за половину одній, а половину другій."

Вона розповіла суду, що ситуацію залишили деякі співробітники "в сльозах", і боялася, що вони будуть ставити під загрозу їх професійну чесність, якщо вони продовжували працювати в tesco.

Прокурор сказав: "дозвольте мені розповісти вам про двох людей, які відчували себе скомпрометував себе неправильного запису прибутку, який вони зробили у відставку, а не займатися тим, що вони вважають практики, які є незаконними".

Вона розповіла суду про Річард Парсонс, менеджер проекту в супермаркеті, який у інтерв'ю виході сказав: "він побив мене", і що він був злий на себе, що був поставлений у становище, в якому порушена етика.

Журі також чув, що колишній Теско бухгалтер Айсен Nadiri кинути її роль на 26 серпня 2014 року. Вона сказала старшому керівництву Теско відмовився прийняти цілі, не можуть бути задоволені, і у них було байдуже ставлення, на думку Міс Nadiri, за правильні принципи бухгалтерського обліку.

Суд також чув, що один із старших бухгалтерів Теско, Аміт Соні, який в кінцевому підсумку представив висновки з отвору в рахунках на борту, витратив тижні болісних про те, що він збирався зробити.

У листі від 3 вересня 2014 року, він сказав колегам: "тримайте файл з вами, свисток ось-ось вибухне."

Він додав: "він поглинув мою життя в останні чотири-п'ять тижнів, збираючи інформацію в таємниці, стає моєю командою, щоб зрозуміти, що я хочу і роблю це тонко і тільки на моєму робочому столі."



Категория: Финансы