Битва за ґрати революції посилюється


Опубликованно 26.01.2018 04:17

Битва за ґрати революції посилюється

Гетті Зображень

Нічний клуб група з оператора виклав свої плани злиття з барами революції, хоча його підхід вже був відхилений.

Згідно з умовами пропозиції, акціонери революція буде володіти 65% акцій нової компанії, хоча б з власного залишилися 35%.

Об'єднана група буде працювати з нинішнім керівництвом.

Однак, революція виступає за ?101.5 пропозицію про поглинання м Slug і власник салат з stonegate.

Він відхилив пропозицію як "не в кращих інтересах акціонерів, у цей час".

Тепер каже, що хоче в обхід менеджмент і звернутися безпосередньо до акціонерів.

Сказав, що він "розчарований" революції "повна відмова" від його пропозиції, які він говорить, представлені переконливі можливостей створення цінності".

Все ж подумує про те, щоб зробити тверде пропозицію до революції, у той час як пропозиція з stonegate з-203p часткою вже на столі.

У відповідності з правилами захоплення міста, повинні оголосити про свої наміри до 17:00 10 жовтня.Повільно і пораженські'

Революція, яка володіє більш ніж 60 висока вулиця барів, постраждала від різкого падіння цін на акції в травні після того, як він сказав, що це загрожує "ну-опублікувала вартість сектору зустрічний вітер".

Він сказав, що його витрати зросли через Національного прожиткового мінімуму, новий податок учнівства і вище інфляція збільшується в бізнес-курс.

Раніше на цьому тижні, вважає революцію свого прибутку до сплати податків за 12 місяців до 1 липня скоротилася на 29%, до ?3,6 м.

Із сказав у заяві, що революція була "великим бізнесом", які виграють від більш цілеспрямованої і ефективної управлінської команди".

Він сказав, що існуючий менеджмент барі ланцюга були повільними і пораженец" у відповідь на виклики.

У компанії додали, що вона прийшла до висновку, що пропозиція "кращий загальний безпосередньо з акціонерами революції, оскільки саме вони в кінцевому рахунку повинні визначати майбутнє революції".

"Поєднання революції і з б створити міцні ділові значного масштабу і досвіду в нічних Великобританія, як особи, що проявляють подібний Модус операнди", - сказав з.

"Міський ринок-центр залишається роздробленою і поєднання з революції будуть в змозі проникнути в їх місцевих ринках поряд з іншими операторами масштабу, таких як Wetherspoons, stonegate, і Митчеллы & Батлер."



Категория: Финансы