Як схуднути до Нового року без стресу: рибна дієта


Опубликованно 31.01.2018 15:50

Як схуднути до Нового року без стресу: рибна дієта

Новий рік не за горами. Хочеш схуднути швидко і без жорстких обмежень? Рибна дієта – це те що треба!

На найближчі сім днів основу нашого раціону складе риба. Рибний білок засвоюється організмом в два рази швидше м'ясного, не поступаючись йому за змістом корисних речовин. По суті, рибна дієта для схуднення – це полегшений і більш корисний варіант білкової дієти.

Читай ще: Швидко схуднути до Нового року: 3 ефективні експрес-дієти Рибна дієта на 7 днів Які сорти є? Морську нежирних сортів (тріска, тунець, судак, хек). З червоних риб – річкову форель, горбушу. Як готувати? Відварити або приготувати на пару. Більш жирну запекти. Як є? Ділимо 700 г відварної риби на 4-5 порцій. Їмо кожні 3 години. Загальний обсяг – не більше 1500 ккал. Підраховувати енергетичну цінність страв з нежирної риби дуже просто: 100 г – це приблизно 100 ккал. Якщо риба набридне, можна замінювати її морепродуктів – мідії, кальмари. Дозволений нежирний сирі яйця. Для заправки салатів використовують натуральний йогурт знежирений або оливкова олія, а також сік лимона. Замість солі – соєвий соус. З чим є? Рекомендуються салати, варені або запечені овочі: будь-яка капуста, зелена квасоля, огірки, цибуля, гарбуз, кабачки, зелені листові салати. Пити обов'язково воду, зелений і трав'яний чай. Заборонені будь-які соки. Під забороною. Виключаються сіль і цукор в будь-якому вигляді, вершкове масло, макарони і крупи, крім гречки і рису. Протипоказання. Рибна білкова дієта не рекомендується алергікам, людям із захворюваннями нирок і печінки та тим, у кого підвищений кров'яний тиск.

Читай також: Як правильно вибирати і купувати продукти на Новий рік Що виключити з меню?

Банани, а також фініки і будь-які сухофрукти – це чисті вуглеводи, які заважають організму засвоювати білки. Виноград, хурма, диня, інжир і навіть яблука містять багато цукрів і можуть викликати бродіння в шлунку. Картопля – джерело швидких вуглеводів. Він значно підвищить калорійність раціону, а користі не додасть. C чим краще їсти рибу?

Читай ще: 8 подарунків від Діда Мороза, про яких ми мріяли в дитинстві

Брокколі – самий корисний гарнір до риби. Краще їсти свіжу в салатах. Заморожену брокколі вари 3-5 хв. Морква поповнить запаси бета-каротин (вітамін А). Їсти можна і варене, і сиру, заправивши оливковою олією. Солодкий перець не тільки джерело вітамінів. У ньому багато клітковини, яка допомагає очистити організм від шлаків.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:Голлівудська експрес-дієта до Нового року

Як скласти сценарій на Новий рік: ідеї, конкурси, квести

Чого хоче жінка. 10 моїх таємних бажань



Категория: Мода и Стиль