Голлівудська експрес-дієта до Нового року допоможе швидко схуднути


Опубликованно 04.02.2018 00:31

Голлівудська експрес-дієта до Нового року допоможе швидко схуднути

Щоб блищати на корпоративі або святковій вечірці, скористайся такий експрес-дієтою до Нового року, яка допомагає швидко схуднути. До речі, так роблять багато голлівудських знаменитостей.

shutterstock

Набрала зайві кілограми і не влізаєш в улюблене плаття, а попереду відповідальний вихід у світ? Як повернутися в гарну форму? Здавалося б, секрет простий: їж менше, рухайся більше. Ти дійсно швидко скинеш 2-3 кілограми, але вони повернуться. Чому це відбувається? Почни день напередодні

Читай ще: Як швидко схуднути до Нового року: 3 експрес-дієти

Організм не відразу починає спалювати жирові клітини. Спочатку він розлучається з білками і рідиною, тому м'язи стають в'ялими. Як тільки дієта закінчиться, мозок віддасть команду поповнити жирове депо. Ось тобі і нова надбавка у вазі. Розірвати це порочне коло допоможе легка система розвантаження. Спробуй її у вихідні, заздалегідь розписавши меню і фізичні навантаження. Розвантажувальний день починається не вранці, коли тягне довше поспати, а напередодні о 17 годині. Це допомагає заповнити вечір заняттями і не переїсти на ніч. Як скласти меню експрес-дієти?

shutterstock

Читай ще: Які жири насправді шкідливі, а які – корисні

Основу раціону складають білки з додаванням вуглеводів у співвідношенні 3:1. Це дозволить втрачати вагу, але зберегти м'язову масу. Загальна калорійність – 1000 ккал на добу. Їжа розбивається на 4 прийоми. Якщо між ними відчуєш голод, випий склянку сколотин з соком лайма або з'їж 50 г сиру з огірком. Останній раз слід їсти за 3-4 години до сну. Пий достатньо води (30 мл на 1 кг ваги).

Виключаються: білий хліб, цукор і солодощі, сіль, макарони, картопля, банани, виноград, сухофрукти і крупи (крім гречки). Як кинути 1,5 кг за добу

shutterstock

Читай ще: Як за 21 день стати стрункішою: 4 вправи

Тренування 45 хв: 15 хв розігріваючою розминки, 20 хв інтенсивної ходьби або бігу, 10 хв вправ на розтяжку у вільному темпі.

На вечерю з'їсти омлет (2 яйця, 50 г грибів, цибулина, 30 г пісної шинки або курячої грудки, 5 г масла), томатний крем-суп або ростбіф з брокколі.

Хороший сон – це важливо. Тривалість сну не менше 8 год. Недосип підвищує рівень гормону греліну, що відповідає за відчуття голоду.

Сніданок повинен бути ситним: 2 яйця некруто або відварне м'ясо з зеленим салатом, або 100 г знежиреного сиру 1 ст. л. висівок і ягодами.

Тренування вдень дозволить посилити обмін речовин. Рекомендовані біг підтюпцем (близько 45 хв), велотренажер, плавання або ходьба в швидкому темпі.

Обід: 150 г філе судака і салат (50 г білої квасолі, 100 г томатів черрі, соус з 1 ч. л. гірчиці, 75 г йогурту, 2 ст. л. овочевого бульйону, 1 ст. л. пармезану.

Ця голлівудська експрес-дієта допоможе тобі швидко схуднути і прийти у форму до Нового року! Читай також:

Схуднути до Нового року: рибна дієта

Як скласти сценарій на Новий рік: ідеї, конкурси, квести

Як правильно загадувати бажання на Новий рік

Чого хоче жінка. 10 моїх таємних бажань



Категория: Мода и Стиль