Що потрібно для нарощування вій?


Опубликованно 04.02.2018 00:31

Що потрібно для нарощування вій?

В нинішній час процедура нарощування вій неймовірно популярна. І матеріали для неї користуються величезним попитом. Що потрібно для нарощування вій та які конкретно потрібні приналежності варто купити? Читай в нашому матеріалі!

Всім відомо, що за виразний погляд відповідають вії. Коли природа не нагородила пишними і довгими віями (дуже багато страждають від цієї проблеми, тому що довгі вії частіше дістаються чоловікам, пф...), на допомогу приходить нарощування. Що потрібно для нарощування вій, ми розглянемо далі.

Ця процедура неймовірно популярна, адже за допомогою неї істотно скорочується час ранкових зборів, тому що вії не потрібно фарбувати. Також ти чимало економиш на туші, адже нарощені вії і без неї виглядають просто шикарно! Вії роблять погляд виразним і привабливим.

А ще збудеться твоя мрія: довгі і густі вії!

Ми вже бачимо іскру в твоїх очах, тому давай швидше дізнаємося, що потрібно для нарощування вій? Подушечки або стрічка для нижніх вій

Це обов'язковий атрибут, так як нижні вії потребують особливого захисту, щоб під час нарощування верхні не склеїлися з нижніми, і не стався вселенський хаос.

Знежирювачах

Праймер або знежирювачах — продукт, який прибирає зайвий жир з вій і шкіри, також залишки косметики. За допомогою обезжиривателя вії тримаються довше і щільніше.

Повітряна пінка

Перед початком процедури потрібно скористатися спеціальною піною для очищення вій, так як перед нарощуванням на віях не повинно бути пилу або бруду. Один знежирювачах може не впорається із завданням очищення, тому використовують пінку.

Модні брови 2018: головні тренди

Клей для нарощування вій

Звичайно ж, весь секрет нарощування вій таїться в їх правильному приклеюванні. Клей потрібно підбирати акуратно і з розумом, звертати увагу на індивідуальні особливості, щоб уникнути алергії і роздратування. Також зверни увагу на те, якої дії клей.

Клей буває швидкої дії (який висихає моментально за 1-2 секунди), а також є середньої дії (він дасть тобі достатньо часу на те, щоб приклеїти вію). Другий варіант вибирають новачки, які ще не набили руку, перший – професіонали. Якщо ти тільки починаєш володіти майстерністю нарощування вій, краще вибери клей середнього дії, тому що повернути час назад не можна, доведеться починати все заново.

Пінцет прямий

Прямий пінцет тобі потрібно для того, щоб розділяти між собою вії.

Скошений пінцет для нарощування вій

Скошений пінцет необхідний для того, щоб захоплювати вії (одну або відразу декілька). Зверни увагу, що скошеного краю пінцета повинні бути щільними.

5 навичок у догляді за шкірою, від яких важливо позбутися Вії

Так, без них нікуди. Важко уявити собі нарощування вій без вій.



Категория: Мода и Стиль